Station Haag-Zuid
dinsdag, oktober 31, 2006
  Paul Carrack GREATEST HITS The Story So Far...
Afgelopen zondag was het Koopzondag in het stadje van Purmerend. Zo'n extra dag in het hart van het centrum geeft een speciale sfeer. Zeker door het Culinaire Festival dat gaande was in het Willem Eggert Centrum. Leuk en gezellig om wat te winkelen of gewoon rond te lopen. Ik had nog een tegoedbon van de MEXX die ik heb ingewisseld voor een leuke trui met ruitmotief. Verder zag ik in een cd winkel het nieuwe album van Paul Carrack.

Deze voormalig zanger van Mike & the Mechanics is een gewéldige zanger, speelt gitaar evenals keyboard. Zijn nieuwe cd 'Greatest Hits. The Story So Far...' is een sublieme combinatie van nieuwe songs en de oudere klassiekers zoals 'How Long', 'Don't Shed A Tear', alsmede de 2006 versie van 'The Living Years'.

Een kleurrijk begin van de donkere maanden...

Raymond
 
  Oproep aan de vallende bladeren:
Raymond
 
  George Michael ~ 25LIVE
Zanger George Michael komt op 1, 2 en 4 november naar Ahoy’ Rotterdam in het kader van zijn ’25 Live’-tournee. Het is de eerste keer in 18 jaar dat de Britse popzanger een concert geeft in Nederland. Voor het concert van donderdag heb ik kaarten...

George Michael startte in 1982 met zijn jeugdvriend Andrew Ridgeley de groep Wham! Het duo stond jarenlang non-stop in de hitlijsten met hits als 'Club Tropicana' en 'Wake Me Up Before You Go Go'. In 1987 bracht George Michael zijn eerste solo-album ‘Faith’ uit, waarvan zes miljoen exemplaren werden verkocht. In totaal wist hij wereldwijd maar liefst 85 miljoen platen te verkopen. Ook schreef de zanger met ‘Careless Whisper’ één van de grootste hits van de jaren tachtig. Andere hits uit zijn solo repertoire zijn ‘Father Figure’, ‘One More Try’, ‘Freedom 90’, en het duet met Elton John ‘Don’t Let the Sun Go Down on Me’. Het meeste recente werk van George Michael, ‘Patience’, dateert van 2004. Dit najaar zal nog een Greatest Hits album worden uitgebracht naar aanleiding van de 25 Live Tour. George Michael was voor het laatst in Nederland te zien in 1988. Hij gaf toen vier uitverkochte concerten in Ahoy’.

Een bewonderswaardige staat van dienst!

Ik hoop er na donderdag achter te zijn wat mijn favoriete George Michael-song is. Welk liedje gaat mij kippevel bezorgen? Ik zal dit liedje dan vrijdag ik de show "De Koopavond" draaien.

Raymond
 
  De tussenstand: Sonja komt voor de Bakker!!!
Zo'n vier weken geleden ben ik begonnen met mijn Sonja Baker dieet "Bereik je ideale gewicht".

Eindelijk ben ik thuis ook in het bezit van een weegschaal en kan ik dus nauwgezet mijn gewichtsvermindering in de gaten houden. Ik ben sinds de start van mijn dieet 11 kilo afgevallen. Mijn weegschaal geeft nu aan: 91 kilo

Nog 11 te gaan dus...

Raymond
 
vrijdag, oktober 27, 2006
  Vanavond in De Koopavond
Straks weer een verse aflevering van De Koopavond op je radio.

Wat gaan zeker wel doen:

- Het P3 journaal met Waldo
- De Purmerendse rapper The GMC (bekend van Groeten uit Purmerend) heeft een clip op The Box
- De stand van zaken op de koopavond vanuit Parking Claxonate
- Puistje (Mark Koster) mag, als hij tenminste komt, op onze kosten een Crofty Bom maken
- Bellen met de buren
- Het is Halloween Weekend
- Topkok Wouter

- Luister vanaf 18.00 uur voor de ultieme weekend kick-off.

Wouter
 
  Topplaat!
Het duurde even maar nu is ie dan eindelijk gevallen! My Love de nieuwe Justin Timberlake is een topplaat!
Op 1 minuut en 38 seconden begint My Love...



Wouter
 
donderdag, oktober 26, 2006
  A Frantic Bonanza in a Living near You!
Een ouwe jongens krentebrood produktie met in de hoofdrollen: Eutz, Flow, Slokkie, Gon, Haag, Blok en Gee... Het is leuk om eens in de zoveel tijd af te spreken met je oude makkers uit vroegere tijden. Veranderingen passeren je in rap temp. De één gaat vechten bij de oorlog in Afghanistan, de ander heeft al opgroeide dochters, en een ander is archeoloog en heeft al twee wereldreizen achter de rug en weer een ander gaat volgend jaar voor het eerst papa worden. Allen veteranen op het gebied van het leukste spel op aarde: Bonanza

Regie: Heineken, Smirnoff, peuken en andere rotzooi...

Als je wint heb je vrienden, als je verliest ook...

Raymond
 
  Explosieve nieuwe hype in Nederland: Crofty Bom
Er is door de jeugd in Nederland een nieuwe manier van vrijetijdsbesteding gevonden: De Crofty Bom. Een 11-jarige jongen uit Gorinchem is zwaargewond geraakt aan een oog toen een door hem zelf gemaakte bom met gootsteenontstopper ontplofte.

In die plaats was al een hond gewond geraakt toen die snuffelde aan zo'n zogeheten crofty-bom, die explodeerde. De GGD in die regio heeft gewaarschuwd voor het gevaar van zulke bommetjes. De drogisterijketen Kruidvat en supermarkten letten extra op aan wie ze gootsteenontstopper verkopen.

Twee vrouwen in Amsterdam liepen eerder brandwonden op toen jongeren een flesje in een bus gooiden dat ontplofte. Daar zat vermoedelijk ook ontstopper in.

U bent gewaarschuwd!!!

Raymond
 
  3FM: cd 60 Jaar Arbeidsvitaminen
Gerard Ekdom krijgt vrijdag het eerste exemplaar van de cd 60 Jaar Arbeidsvitaminen uitgereikt.

Dat gebeurt tijdens de uitzending op 3FM door Radio 2- presentator Hans Schiffers, die het programma jarenlang maakte. De AVRO vierde eerder dit jaar uitgebreid de verjaardag van dit langst bestaande programma in de radiohistorie. De compilatie van EMI, die door Gerard Ekdom zelf is samengesteld, ligt vanaf dan ook in de winkel.

Vroeger toen ik het nachtprogramma PyjamaFM maakte op 3FM kwam Gerard altijd na mij. Toen al zag je zijn passie voor de muziek. Deze passie zal ongetwijfeld terugklinken op de cd 60 Jaar Arbeidsvitamine. Jongens, gefeliciteerd!!!

Ik denk dat ik het Zuidgedeelte van dit station wel blij kan maken met deze cd van zijn favoriete radioprogramma ;-)

Raymond

PS: Binnenkort de cd 10 jaar De Koopavond :-D

 
  De tussenstand: Sonja komt voor de Bakker!!!
Zo'n drie weken geleden ben ik begonnen met mijn Sonja Baker dieet "Bereik je ideale gewicht". Ik moet zeggen dat het verlangen in lekker, vies en vet toeneemd. Gewoon een Broodje Warm Vlees met satésaus of een fricandeluletje speciaal zou een welkome afwisseling zijn in het strenge afvalconcept van mevrouwtje Bakker. Slechts volstaan met magere yoghurt en een appel drijft mij tot het uiterste, edoch het 5 kilo gewichtsverlies in 1,5 week mij nog op het netvlies gebrand staan. Ik MOET gewoon de moed erin houden...

Steun je mij een beetje?

Raymond
 
dinsdag, oktober 24, 2006
  Hyves vs. MSN
Hyves gaat MSN-en...

Wouter
 
  (Sto)Popquiz a gogo
De Popquiz a gogo moet van de buis! Volgens netcoördinator Roek Lips zijn de kijkers te oud voor Nederland 3. Maar ook op andere zenders past het niet zegt hij. Na Lingo is het nu dus de Popquiz a gogo die maar ff van tv gehaald moet worden. Regelmatig kijk ik dit programma, (ik ben 23) en misschien omdat ik muziekliefhebber ben vind ik het een leuk programma. De kijkers zijn gemiddeld tussen de 29 en 40 jaar en dat is dus blijkbaar te oud voor Nederland 3.
Nederland 3 moet een kanaal voor jongeren zijn en dan is het misschien beter dat je alleen Zapp en BNN programma’s laten maken voor de zender! Is het niet zo dat jongeren misschien tegenwoordig minder tv kijken?

Wat ik wel heel vreemd vind is dat die netcoördinator Roek Lips zegt dat het nergens anders past.
Maar goed begrijpelijk, want hij is pas net coördinator!

Wouter
 
  De Aarde is bijna op!
De Aarde gaat kapot en raakt op! Het WNF luidt de noodklok, want volgens hun hebben we in 2050 twee planeten nodig als iedereen zo zou leven als men in het Westen doet.

Wouter
 
  Soappies Take That
In de jaren 90 werd ik gek van me zus en haar vriendinnen die op woensdagmiddag lekker hard de cd van Take That hadden opstaan. Ik kwam er soms met mijn Eurodance en later Happy Hardcore niet eens overheen. Take That ging gelukkig voor mijn gevoel snel uit elkaar...

Maar de boys van Take That zijn weer bij elkaar, dat was wel bekend denk ik. Op 2 november komen ze naar ons land voor een optreden! In GTST zullen ze op het huwelijksfeest van Bing en Sjors hun nieuwste single 'Patience' laten horen. Toen die gasten in de jaren negentig uit elkaar gingen, stortte voor veel meisjes hun wereld in. Nu zijn het geen meisjes meer, maar vrouwen die het warm zullen krijgen bij de uitzending van GTST op vrijdag 29 december.

ff me zus sms-en...

Wouter
 
zaterdag, oktober 21, 2006
  Esri en zusje Lynn te gast bij Koffie-Zwart!
Vanmorgen, tijdens de ochtendshow op Radio Purmerend, schoven Esri en Lynn een uur lang aan de koffietafel aan. We spraken uitgebreid over hun jeugd in de Purmer-Noord, hun schooltijd bij De Smidse en het Jan van Egmondcollege, de tijd met Raffish en de toekomstplannen van een nieuwe meidenband Cool Chixx.

Esri en Lynn zijn leuke en gezellige Purmerendse meiden die hun zinnen hebben gezet op muziek en acteren.

Na de koffie mocht ik nog even met ze op de foto...

Raymond
 
vrijdag, oktober 20, 2006
  Playlist: De Koopavond (20-10-2006)
18.00 - 19.00 UUR

1. MOUSSE T VS THE DANDY WARHOLS - HORNY AS A DANDY
2. GENESIS - LAND OF CONFUSION
3. ROBBIE WILLIAMS- LOVELIGHT
4. THE KILLERS - WHEN WE WERE YOUNG
5. CLASS ACTION - WEEKEND
6. KEANE - IS IT ANY WONDER
7. BEYONCE FT. JAY-Z - DÉJÀ VU (FREEMASONS CLUB MIX)
8. SASS JORDAN - HIGH ROAD EASY
9. PAUL OAKENFOLD FT. PHARREL - SEX & MONEY (B. BENASSI EDIT)
10.MUSE - STARLIGHT

19.00 - 20.00 UUR

1. HUEY LEWIS & THE NEWS - HIP TO BE SQUARE
2. EVERMORE VS. DIRTY SOUTH - IT’S TOO LATE
3. RAZORLIGHT - IN THE MORNING
4. BASEMENT JAXX - TAKE ME BACK TO YOUR HOUSE
5. THE SHEER - UNDERSTAND
6. THE MONKEES - LAST TRAIN TO CLARKSVILLE
7. ARCTIC MONKEYS - LEAVE BEFORE THE LIGHTS COME ON
8. JONATHAN BUTLER - LIES

9. JAMIROQUAI - RUNAWAY

20.00 - 21.00 UUR

1. THE ROLLING STONES - BROWN SUGAR
2. RED HOT CHILI PEPPERS - SNOW (HEY OH)
3. ARETHA FRANKLIN - FREEWAY OF LOVE
4. STEELY DAN - RIKKI DON’T LOOSE THAT NUMBER
5. MADONNA - JUMP ('t POV-VERTJE)
6. NOVASTAR - ROME
7. LUTHER VANDROSS - NEVER TOO MUCH

8. BREAD - LOST WITHOUT YOUR LOVE

Wouter & Raymond
 
  De Lama's winnen !!!
Ik heb gestemd per sms op De Lama’s…

Een kijk nou...


GEFELICITEERD!!!!

Wouter
 
  Vanvond in de Show!
Vanavond tijdens De Koopavond gaat het dak eraf, dus hopelijk blijft het droog!


o.a. in de show:

- Het P3 Journaal met Waldo
- Over P3, daar staat vanavond The Sheer! Even bellen met die gasten...
- In Neighbours bellen we weer met een fijne buurgemeente
- De stemwijzer
- Hoe zit het met de Gouden Televizier-ring en de Radio-ring
- Actuele zaken uit Purmerend
- Dit zijn slechts onderwerpen die me op dit moment te binnen schieten
- Luister tussen 18.00 en 21.00 uur en je weet exact wat we gaan doen!



Tot vanavond

Wouter

 
donderdag, oktober 19, 2006
  Luistercijfers: augustus - september 2006
Onderzoeksbureau Intomart GfK heeft vandaag (19 oktober) de meest recente luistercijfers gepubliceerd over de periode augst / sept. Uit deze cijfers blijkt dat Radio 538 marktleider is in deze periode met een marktaandeel van 11.7 %.

Stijgers: Radio 538, Skyradio, Radio 3FM, Radio Veronica, Caz, Classic FM, Slam FM, Overige zenders.

Dalers: Radio 1, Radio 10 Gold, RTL FM, Arrow Classic Rock, Arrow Jazz FM, ORN, CRN.

Gelijk: Radio 2, Q-Music, Radio 4, 747 AM, BNR nieuwsradio, Kink FM.

Opvallend is dat Q-Music sinds lange tijd geen stijging vertoond.

Zit jouw favoriete radiostation er ook tussen?

Raymond

 
woensdag, oktober 18, 2006
  Vanavond op perron 33: The Break-Up
Vanavond in het kleine gezellige theater, nabij perron 33 van Station Haag-Zuid, schitteren Vince Vaughn en Jennifer Aniston in deze romantische komedie.

"The Break-Up, die begint waar de meeste romantische komedies eindigen - precies op het punt waar ze elkaar helemaal tot waanzin drijven. Na hun laatste 'waarom kun je nou niet dat ene ding voor me doen?' ruzie is het kookpunt bereikt en maakt Brooke (Aniston) het uit met haar vriend Gary (Vaughn). Wat volgt is een hilarische opeenvolging van maatregelen, oorlogstactieken, rotstreken en ondermijnende trucs, die nog eens worden aangemoedigd door de vrienden en vertrouwelingen van het voormalige koppel....en soms zelfs door een complete vreemdeling!"

Dat wordt dus lachen, gieren en brullen...

Aanvang film: 20.00 uur
Prijs per ticket: 3,50 Euro
Lengte van de film: 102 minuten (geen pauze)

Raymond

PS: Ik moest me inhouden... Op de planken lag namelijk ook The Da Vinci Code
 
  Goed nieuws!
Hans Teeuwen maakt zijn rentree op de planken. De muzikant/grappenmaker zal oude liedjes gaan zingen. De oud-cabaretier wil spelen in Nachtclub Panama in Amsterdam. Producent Column heeft dat gisteren bekend gemaakt.

De titel van de voorstelling gaat heten: ‘Hans Teeuwen Zingt Liedjes Die Door Anderen al Veel Eerder, Veel Vaker En Veel Beter Zijn Gezongen’. De voormalig cabaretier zal vooral jazznummers zingen. De première van de show is op 26 oktober. Hoeveel optredens Hans zal verzorgen is nog onbekend.

Ik ben groot fan en ben dus erg blij met dit nieuws.

Wouter
 
dinsdag, oktober 17, 2006
  The Incredible Hulk; Minder eng dan gedacht...
The Incredible Hulk was een Amerikaanse televisieserie die licht gebaseerd was op de strip van Marvel Comics. De serie liep in de VS van 1978 en 1982. In de hoofdrollen speelden Bill Bixby (dr. David Bruce Banner) en Lou Ferrigno (de Hulk). Ook de Nederlandse televisie zond de afleveringen van de Hulk uit...

Ik weet nog dat ik als kleine jongen onder de eettafel kroop als David Banner veranderde in een groen monster. Ik kon de hele serie kijken, maar op het moment dat er 'de gedaantewisseling' plaatsvond zat ik te rillen als een rietje en durfde ik niet te kijken. Maar goed ook, want normaal gesproken zou ik 's nachts niet kunnen slapen uit angst voor een bezoekje van The Incredible Hulk.

Sinds enige tijd zendt SBS6 de tv-serie opnieuw uit om (schrik niet) 06.15 uur. Ik had de serie, in tegenstelling tot de niet gelijkende film uit 2004, nooit meer gezien. En dus had ik mijn videorecorder de opdracht gegeven om in de vroege ochtenduren zijn werk te doen. Gisteravond zag ik het resultaat...

Tsja... Ach... Ik was nog maar 8 hè!!!

Raymond
 
maandag, oktober 16, 2006
  Van Inkel zorgt voor opschudding...
Natasia, één van de deelnemers van het tv-programma 'De Gouden Kooi' heeft maandagmorgen (16 oktober) het aanbod van Jeroen van Inkel om het huis te verlaten weer afgewezen.

De Q-music deejay heeft in zijn radioshow 'Je Dag is Goed' Natasia nogmaals het aanbod gedaan de Gouden Kooi te verlaten voor 10.000 euro. Van Inkel vindt namelijk dat ze terug moet naar haar kinderen, maar dat live gesprek pakte verkeerd uit.

Adembenemende radio! Check het hier een mp3

Lees hier de brief van Jeroen aan Natasia
Jeroen leest brief voor [ mp3 ]

Je zou d'r toch...

Raymond
 
zaterdag, oktober 14, 2006
  Martine Hamstra te gast in Koffie-Zwart!
Vanmorgen, tijdens de ochtendshow op Radio Purmerend, ontving ik Martine Hamstra.
Martine vertelde openhartig over haar werk als jongerenwerkster in Purmerend, haar jeugd in Kampen en Amsterdam en haar voorkeur voor het muziekalewerk van The White Stripes

Martine hoopt dat jongeren uit Purmerend zich in de toekomst nog meer gaan verzetten tegen zaken waar zij graag veranderingen in zouden willen zien. "De barricade op à la de jaren 70...", aldus Martine.

Het was een gezellige ochtend en Martine is een kanjer van een jongerenwerkster. Purmerend moet zuinig op haar zijn!!!

Raymond
 
vrijdag, oktober 13, 2006
  Vanavond... De Koopavond
Vanavond weer een verse aflevering van De Koopavond, de ‘het roer om’ editie.

Zoals al op dit station te lezen viel gaan we vanavond de boel een beetje verbouwen. Wat er precies anders is dat verklap ik nog niet, maar als je om 18.00 uur je radio aanzet heb je duidelijkheid.

In de show o.a.:

- Knuffelen met Esther Hoonhout
- Eetbare menukaarten?
- Het P3 Journaal met Waldo
- In Neighbours bellen we vanavond met De Rijp
- Een lekker recept
- Heb jij een kleintje?
- Parking De Claxonate
- En gaat dus het roer om
- Oh ja, en nog heel veel meer!!!


Tot straks

Wouter
 
donderdag, oktober 12, 2006
  DEEL II: De Koopavond mogelijk op de schop...
~ van onze verslaggever ~
Purmerend - Volgens onbevestigde berichten vorderen de onderhandelingen tussen Haag en Zuid omtrent een mogelijke koerswijziging op de vrijdagavond in Purmerend.

Uit betrouwbare bronnen heeft uw verslaggever vernomen dat Zuid met een enorme zak geld naar de onderhandelingstafel is gekomen waarna Haag overstag is gegaan. Het eisenpakket aan de kant van Haag zou geheel zijn overgenomen.

Vermoedelijk is vrijdag vanaf 18.00 uur het resultaat te horen tijdens de multimediashow 'De Koopavond' op Radio Purmerend.

Mis het niet!!!

Raymond
 
  DE VERBODEN DISNEY TAPES!
Dit kan niet waar zijn!
Goofy en Minnie Mouse hebben stevige sex achter de schermen van Euro Disney. En hun niet alleen, ook Mickey, Knabbel en Babbel gaan los.

Ik ben helemaal flabbergasted!!!

Wouter
 
woensdag, oktober 11, 2006
  Seconds From Disaster: Amsterdam Air Crash
Van de week stond ik, samen met mijn collega Franklin, op mijn werk te kijken naar National Geographic Channel alwaar voor het eerst een reconstructie was gemaakt van De Bijlmerramp...

"Een volledig geladen 747-vrachtvliegtuig van El-Al vertrekt op 4 oktober 1992 van Schiphol. Tijdens het opstijgen breken de twee motoren van de rechter vleugel af en de jumbojet boort zich in een dichtbewoond appartementencomplex in de Bijlmer."

In 1992 maakte het al indruk. Ik was erbij nadat de ramp was gebeurt. Nu zag ik wat eraan vooraf ging.

Zowel ik, als mijn collega, waren geraakt door wat wij van de week op tv zagen.

Wil je het zien? Check dan NGC!
-12 oktober, 15.00 uur
-29 oktober, 15.00 uur
- 31 oktober, 17.00 uur

Raymond
 
  De Koopavond mogelijk op de schop...
~ van onze verslaggever ~
Purmerend - Sinds enige tijd gonzen de berichten binnen dit Station, en dan voornamelijk op de vrijdagavond, over een mogelijke verbouwing van De Koopavond in Purmerend.

De reden voor de verbouwing zou onvrede zijn in het kamp van 'Zuid' over het te draaien format. Het stoere imago van 'rock-’n-roll' zou niet langer passen bij het innerlijke gevoel dat, volgens Zuid, op de vrijdagavond door de Purmerendse binnenstad zou moeten schallen.

Het liefst zou Zuid meer variatie brengen in het muziekformat. "Ik word schijtziek van die rockmuziek. Ik wil ook wel eens een vette houseplaat draaien!", aldus Zuid.

Volgens de laatste berichten heeft Haag de onderhandelingen opengegooid en te kennen gegeven open te staan voor overleg. Of het populaire programma zijn koers zal wijzingen ligt aan de grote zak geld dat Zuid voor Haag zal meebrengen. Wordt vervolgd...

Wat vind jij? Moet De Koopavond zijn 'rock-’n-roll'-uitstraling behouden of is een koersverandering wenselijk? Reageer via de comment!

Raymond
 
  Sonja komt voor de Bakker!!!
Sinds deze week ben ik, zoals vele landgenoten mij voor zijn gegaan, begonnen aan het dieet van Sonja Bakker.

Opzich was ik in beginsel geen grote eter en dus valt het dieet in deze week mij reuze mee. Ik ben ervan overtuigd dat het stoppen met roken, zo'n 14 maanden geleden, mijn omvang heeft doen laten groeien. Ik ben vastbesloten er 20 kilo af te 'Bakkeren'.

Straks even een weegschaal kopen bij de Blokker en ik zal je op de hoogte houden van mijn vorderingen met Sonja.

Het gaat me lukken, dat weet ik zeker. "Sonja komt voor de Bakker!!!"

Raymond
 
dinsdag, oktober 10, 2006
  Razorlight naar TMF Awards
Razorlight treedt vrijdag op tijdens de uitreiking van de TMF Awards. Het Britse viertal was eerder dit jaar te zien op Lowlands. Het optreden van de band op 6 december in Paradiso was binnen enkele minuten uitverkocht.

De elfde editie van het prijzenfestival van de muziekzender is vrijdag in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Behalve Razorlight maken onder meer James Morrison, Tiësto, Anouk en Kane hun opwachting.

Razorlight op de TMF Awards...Zouden ze dan echt succes gaan krijgen in ons land?

Wouter

 
  Nieuw in Purmerend: De Nijlgans

Heb jij ze al gespot in Purmerend?

De Nijlgans broedt in Afrika, met name in Egypte. Begin deze eeuw werd in Israel en Engeland de gans gezien. Sinds 1975 broeden ze in Nederland, en komen ze nu op steeds meer plekken voor.

Ik zag de Nijlgans dit weekend voor het eerst in Purmerend, en ze zijn een stuk mooier dan de Canadese ganzen. Hopelijk mogen deze wel blijven…

Wouter
 
zaterdag, oktober 07, 2006
  N**ken in een Volvo!
Het stoffige imago van de Volvo strookt niet met de werkelijkheid. Uit een enquête onder 4000 autobezitters blijkt dat de Volvo Estate de meest geschikte auto is om de liefde in te bedrijven.

Top 10
1 Volvo estate
2 Mercedes Sprinter
3 VW camper
4 BMW 3 saloon
5 Ford Escort
6 Audi TT
7 Land Rover Discovery
8 Porsche Carrera
9 VW Golf
10 Ford Focus

Wouter
 
vrijdag, oktober 06, 2006
  Je weekend begint met De Koopavond!!!
Vanavond tussen 6 en 9 lopen Raymond en ik weer te hard van stapel.

In de show o.a. :

- Vurige Staart Sport. Langs de Jaagweg tussen Purmerend en Ilpendam in kun je met je bedrijf lekker 'sport en spel' doen in de polder.
- Het nationale elftal van Albanië heeft tegen Purmersteijn gevoetbald. Albanië moet woensdag tegen Oranje.
- Daphne Deckers is vandaag in Purmerend om haar nieuwste boek te signeren bij boekhandel Wolkewietje. (geen nieuwe drugs)
- Bellen met de buren.
- Een lekker recept!
- Jan van Parking Calxonate, met deze week 5 tips voor een geslaagd weekend!
- En verder héél véél goeie muziek...
- Oh ja, Marco Borsato & Lucie Silvas draaien we zeker weten niet!

Het is takkeweer dus kachel of openhaard aan, warme chocolademelk met slagroom, speculaas en puur genieten met Raymond en Wouter op je radio…

Tot straks

Wouter
 
donderdag, oktober 05, 2006
  Lekkere, lichte tussendoortjes
Het is nieuw, lekker en zeer verslavend!!! KitKat Pop Choc’s.

Vandaag is de dag van de voorbereidingen voor een lang radioweekend. Af en toe een beetje snaaien mag best, maar is het erg als je zo’n zak binnen 15 minuten op hebt?

Wouter
 
dinsdag, oktober 03, 2006
  Jongeren zetten tv aan tijdens internetten
Tijdens het internetten staat op de achtergrond veelal de televisie aan. Jongeren hebben de televisie per dag tweeënhalf uur aan staan, maar ze kijken gemiddeld niet meer dan 1 uur en 42 minuten bewust naar tv-programma's. Dat meldt onderzoeksbureau newrulez dinsdag. De onderzoekers zijn verrast dat niet muziekzenders de voorkeur genieten, maar gezinszenders als RTL 4 en Net 5.

De onderzoekers vroegen dertienhonderd jongeren tussen 15 en 24 jaar naar hun mediagedrag en -gebruik. Daaruit blijkt verder dat 78 procent van de jongeren naar muziek luistert via een mp3-speler. Ook wordt geregeld muziek gedownload, zo stellen de onderzoekers vast.

Wouter
 
  UEFA Cup: Nedrlandse clubs loten zwaar
AZ heeft relatief zwaar geloot door de titelverdediger te loten: FC Sevilla. Ajax komt in de groepsfase Sparta Praag tegen, tegen wie het vorig jaar speelde in de Champions League. Feyenoord speelt tegen de club van Andre Ooijer, Blackburn Rovers.

De eerste 3 van de poule gaan door naar de volgende ronde. De eerste wedstrijden worden gespeeld op 19 oktober.

Wouter
 
  De Radioring...And the nominees are...
Na een twee maanden durende stemronde, waarin ruim 40.000 stemmen zijn uitgebracht. Zijn de definitieve nominaties voor De Radioringen vandaag bekend gemaakt. Op 20 oktober is de uitreiking.

And the nominees are...

Zilveren radioster man
- Giel Beelen (3FM)
- Edwin Evers (Radio 538)
- Ruud de Wild (Radio 538)

Zilveren radioster vrouw
- Froukje de Both (Radio 538)
- Claudia de Breij (3FM)
- Sophie Hilbrand (ex-Radio 1/3FM)

Gouden radio-oortje (evenement)
- 3FM Serious Request (3FM)
- Evers Staat Op bij Bauer (Radio 538)
- Top 2000 (Radio 2)

Radioring (programma)
- Claudia d'r op (3FM)
- Evers Staat Op (Radio 538)
- GIEL! (3FM)

Wouter
 
  Geflitst
Afgelopen dagen heeft de herfst flink zijn intrede gedaan in Nederland. Veel regen en onweer waren daar het bewijs van.
Boven Purmerend ging het af en toe flink te keer en deze foto is daar het bewijs van.

Erg irritant was dit weekend dat de bliksem insloeg op een kaartenkasje van een slagboom naast mijn slaapkamer. Hierdoor was er een continue pieptoon te horen en ik heb nu voor het eerst met oordoppen geslapen…


Wouter
 
  Kijktip
Van maandag t/m donderdag zendt de VPRO een absurde talkshow uit, De Staat Van Verwarring. Ik moet zeggen dat ik het erg grappig vind. Het concept is erg simpel; twee presentatoren achter een pingpongtafel en gasten ontvangen. Vraaggesprekken gaan van de hak op de tak, de jingle’s zingen ze zelf en ze maken gebruik van een geweldig medium…Internet!

Ze hebben nog bijna geen kijkers, dus check ff rond 23.45 op Nederland 3!


Wouter
 
maandag, oktober 02, 2006
  De eerste werkdag nà de vakantie...
Opzich wat onwennig meldde mijn wekker zich vanmorgen om excact 05.00 uur. Omdat ik er zeker van wil zijn dat ik mij niet verslaap zet ik ook altijd voor de zekerheid de wekker op mijn mobieltje op 05.15 uur. Kortom: Verslapen is nagenoeg uitgesloten op dit station...

Vanmorgen was de eerste nà mijn welverdiende en véél te korte vakantie. Het is altijd weer even wennen. Maar ik mag wel zeggen dat alles goed ging. Wakker worden, opstaan, douchen, ontbijten, kopje koffie en toen hup de auto in.

Ik had mijn auto drie weken niet gebruikt toen ik hem afgelopen vrijdag voor het eerst startte. Prima! Direct lopen zonder ook maar even moeilijk te doen.

Vanmorgen dus niet...

Ik draaide mijn sleutel om en... helemaal niets!!!

De eerste dag na de vakantie begon alsnog met een dikke zucht en een bezweet voorhoofd. Gelukkig ben ik lid van de ANWB, die overigens zéér snel ter plaatse waren en startkabels op mijn accu's zette. Het probleem was direct opgelost...

De eerste dag na de vakantie begon met een grote drempel maar ik heb hem overleefd!

Raymond
 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM