Station Haag-Zuid
zaterdag, september 30, 2006
  Sendar te gast in Koffie-Zwart!
Vandaag was de Purmerendse rapper te gast tijdens de ochtendshow op Radio Purmerend.

Sendar sprak openhartig over zijn jeugd in de Beemster, zijn schooltijd op het RSG in Purmerend en zijn creatieve ontwikkeling als tekstschrijver en rapper. Na de uitzending, voordat Sendar naar Artis ging, mocht ik met Sendar op de foto en legde hij mij de pose uit van een écht rapper. Echt afpakken!!!

Raymond
 
vrijdag, september 29, 2006
  Vanavond zijn we weer live!

Vanaf 18.00 uur vieren we een feestje op je radio!

in de show:

- Plassen in de stad.
- Dup je kind en ga shoppen.
- Spelen we FIFA'07.
- P3 Journaal met Waldo.
- Proberen we weer bij onze buren suiker te lenen.
- Bellen we met de parking van Purmerend.
- Hebben we een hoop lol.
- En draaien we heetste (auw!) rock'n'roll...

Gratis entree!

Tot vanavond

Wouter
 
donderdag, september 28, 2006
  Beschouwingen podium voor 'komieken'
Na het telraam van GroenLinks-fractievoorzitter Halsema op woensdag valt er de hele week al veel lol te beleven tijdens de algemene politieke beschouwingen in de Tweede Kamer.

Moeten die gasten zich niet eens druk maken over 'ons' land?

Raymond

PS: Joop van den Ende heeft al laten weten eventueel een comedy te willen produceren over de belevenissen in de Nederlandse politiek. Joop eist wel een rol voor André van Duin. Wordt vervolgd...
 
  Luistercijfers: juli - augustus 2006
Onderzoeksbureau Intomart GfK heeft vandaag (28 september) de meest recente luistercijfers gepubliceerd over de periode juli / augst. Uit deze cijfers blijkt dat Radio 538 marktleider is in deze periode met een marktaandeel van 11.3%. Stijgers: Radio 2, Q-Music, Radio 10 Gold, Radio Veronica, Caz, Radio 4, 747 AM, ORN, Overige zenders.
Dalers: Radio 538, Skyradio, Radio 3FM, RTL FM, Slam FM, CRN.
Gelijk: Radio 1, Classic FM, Arrow Classic Rock, Arrow Jazz FM, BNR nieuwsradio, Kink FM

Waarschijnlijk heb jij het advies van Zuid opgevolgd en ben je meer naar Caz! gaan luisteren...

Raymond
 
  FIFA' 07 waar ben je?
Ik kijk er elk jaar smachtend naar uit…

Aan het begin van de herfst verschijnt jaarlijks de nieuwe FIFA game. Vandaag was de grootte dag, want voor de PS2 zou de game vandaag worden ge-released. Met een big smile vertrok ik naar de stad, maar helaas de game was nog niet geleverd. De vriendelijk verkoopster wist mij wel te garanderen dat deze voor 12 uur geleverd zou worden. Helaas ik heb hem nu nog steeds niet…

Zal ik de winkel bellen en vragen of ze FIFA’07 al binnen hebben of zal ik maar gewoon wachten tot morgen?

Wouter
 
  Ruud de Wild kliedert songteksten U2 op Trabant
Ruud de Wild heeft zich uitgeleefd op een oud Oost-Duits autootje.

Hij heeft op een Trabant songteksten gezet van het - in 1991 in Berlijn opgenomen - album Achtung Baby.

Stoer om in te rijden lijkt me, wat vind jij?

Raymond
 
  Vieze fijne dingen...
WAT EEN PLAAT MENSEN!!!
Het is de band Dirty Pretty Things en ik ben blij dat ik kennis heb gemaakt.

Wouter
 
dinsdag, september 26, 2006
  Station Haag-Zuid krijgt make over!
Terug van vakantie betekend een hersenpan vol nieuwe ideeën!
Voor de radio, maar zeker ook voor Station Haag-Zuid. Eén van die dingen is het uiterlijk van het station.


De zomermodekleuren zijn vervangen door warme herfsttinten en hopelijk is het probleem opgelost van het steeds wegvallen van de rechterkant van de weblog.

Veel plezier op het verbouwde Haag-Zuid.

Wouter
 
  Het leuke bandje Razorlight...
Ik heb geen idee waar het vandaan komt, maar ineens vind ik het tijd worden om mijn liefde voor de band Razorlight uit te spreken. Misschien omdat ik het album tijdens mijn vakantie veel heb gedraaid, misschien omdat ik vanmorgen toen ik de tv aan zetten de clip van ‘In The Morning’ zag, of misschien omdat de nieuwe single ‘America’ zo ongelofelijk mooi is? (zie de Leuke Liedjes Top 10)

Toen ik de naam voor het eerst zag dacht ik aan een metalband of een trance-project. Maar hun album heeft me echt zwaar verrast. De manier waarop ik het album kocht was wel opvallend; Normaal ga je naar de platenzaak omdat je iets hebt gehoord wat je gaaf vind, maar in een winkel in Haarlem stond Razorlight op en dacht ik ‘Wauw, dit is helemaal te gek!’

Voorlopig komen ze nog niet naar Nederland en op Lowlands heb ik ze ff gemist, maar ik moet ze een keer live aan het werk zien…

Kijk je even mee naar de nieuwe clip?


Wouter
 
maandag, september 25, 2006
  TWEE VIOLEN EN EEN TROMMEL EN EEN FLUIT!!!
Raymond (Haag) viert vandaag zijn verjaardag!!!

GEFELICITEERD!!!


Wouter
 
  Het land waar ik thuis kom na fuckantie...
Zondagnacht terug gekeerd vanuit Italie en daarmee kwam een einde aan de fuckantie. Normaal is het ongeveer 11 uur rijden, maar gisteren niet. Op zondag hebben Duitsers blijkbaar de hobby om allemaal massaal de weg op de gaan en zijn ze ook dol op wegwerken. 15 uur hebben we over de reis gedaan.

Maar de vakantie was echt top. Vooral de eerste week door Frankrijk was geweldig. Annecy en de Cote d'Azur zijn mooie plekjes Frankrijk. Saint Tropez (zie foto) is een mooie maar ook wel een rare plek. Vooral als je niet over veel geld, een mooie auto en een te groot boot geschikt. Er liepen wat rare vogels rond daar. Ook vreemd was het prinsendom Monaco. Het is net Disneyland maar dan zonder attracties.

De tweede week was meer een chill vakantie aan het Gardameer vlakbij Verona. Met veel wijn en pizza’s.

Deze week zullen er nog wat verslagen en foto’s op de log bijkomen.

HOU DIT PLEKJE DUS IN DE GATEN!!!

Wouter
 
maandag, september 11, 2006
  Vakantiebericht - deel 1
Bonjour!

Hier even een berichtje vanuit Annecy (Frankrijk). Morgen gaat de reis verder naar Frejus, daar blijven we 3 dagen aan de Cote d'Azur en daar kijk ik erg naar.

Het weer is geweldig en die Franse mensen zijn zo aardig. Gisteravond heb ik de hardste regenbui ooit gezien, zelfs hagelstenen en zwaar onweer waren van de partij. Na een bewolkte ochtend is het nu zonnig en warm (30 graden).

Straks nog even een duik nemen in het meer van Annecy en daarna nog een bergje op!

Wouter
 
zaterdag, september 09, 2006
  Eindelijk...
F U C K A N T I E ! ! !


Raymond & Wouter
 
vrijdag, september 08, 2006
  De wilde avonduren van Haag & Zuid...
Vanavond vanaf 18.00 uur trekt Zuid, één van de twee pientere knapen van dit station, aan de officiële weekendfluit en opent daarmee 'De Koopavond'...

In Purmerend start vanavond de Nazomerfeestweek met een spectaculaire opening op De Kom aan de Kanaalkade in het centrum van Purmerend. In de show uitgebreidt aandacht voor dit jaarlijks evenement met de grote baas Piet-Hein Debets.

Daarnaast de vaste rubrieken:
* Neighbours: Kunnen wij een kopje suiker lenen bij de buren in Marken?
* Het P3 Journaal met Waldo Volmer
* De files vanuit de Chopper
* en last, but not least, goede kneiters qua muziek...

Luister via de radio (kabel 103.3FM of ether 104.9FM), TekstTV Purmerend of via de webstream...

Vanavond om 6 uur hebben wij een date!!! ;)

Raymond
 
donderdag, september 07, 2006
  Sorry Sorry Sorry !!!
Ik merk dat ik deze week bijna niet toekom aan postings plaatsen. Een gebrek aan inspiratie is het niet hoor, maar het komt omdat ik in de week voor mijn vakantie zit en veel dingen moet regelen. Daarnaast pas ik op de hond, werk ik, doet me PC erg vreemd af en toe en is het nieuwe tv seizoen begonnen en bevallen mij erg veel programma’s…

Omdat ik het weekend op vakantie ga, wordt het dus alleen maar stiller op Haag-Zuid. Als ik internet tegenkom zal ik gelijk een posting doen over mijn vakantie avonturen.

Ik hoop dat je de log in de gaten blijft houden en vanaf begin oktober lees je hier weer elke dag wat zich afspeelt op Station Haag-Zuid.


Wouter
 
  Word ik DJ bij Caz! ??
In de veronica-gids las ik over de unieke actie van radiozender Caz!
Je kan een smsje sturen, vervolgens een mp3 met een presentatie en dan maak je kans op een uitzending op Caz!.


Afwachten maar, spannend !!!


Wouter
 
dinsdag, september 05, 2006
  Uw favoriete station gaat op de schop...
Na mijn bezoek bij de huisarts, alwaar vriendelijk edoch dringend werd verzocht te gaan afvallen, ben ik gaan nadenken over mijn eetpatroon. Sinds ik vorig jaar augustus ben gestopt met roken zijn de kilo's er aangevlogen. Er moet zeker 20 kilo af...

Afdeling Zuid zeurt al over het befaamde 'Sonja Bakker'-Boekje. Kent u die?
Als er reizigers zijn die het zelfde probleem hebben (stoppen met roken en dikker worden) en goede tips hebben hoor ik die graag...

Tijdens de vakantie zullen zowel Haag als Zuid als herboren, afgevallen en sportief terugkeren in de Lage Landen. (Ik neem mijn hardloopschoenen mee) (Niet lachen!!!)

Na de fuckantie gaat uw favoriete station op de schop!

Raymond
 
  Jij geeft toch ook wel?
Vanavond, rond 18.15 uur, ging de deurbel. Alhoewel ik er niet van houd om gestoord te worden tijdens het avondmaal, maakte ik voor deze lieftallige dame, die in haar vrije tijd als vrijwilliger zich inzet voor een goed doel, even tijd... Jij geeft toch ook wel?

Raymond
 
  Haag te gast bij Rinkeldekinkel...
Dé grootste fansite van radiodeejay Jeroen van Inkel is te vinden op het levenswerk van Roel Volkerinck uit België. Via www.rinkeldekinkel.com kun je je een weg banen door de imposante cariere van de grootste radioman die Nederland ooit gekend heeft.

Van de periode vér voor het legendarische Curry & Van Inkel tot en met zijn huidige programma 'Je Dag Is Goed' iedere doordeweekse ochtend op Q-Music.

Zo zat ik vandaag eens te kijken op de site van Roel en zag dat hij de 'foto-afdeling' aan het uploaden was. Om één of andere reden waren de foto's er tijdelijk afgehaald. En terwijl ik de site check kom ik ineens een foto van mijzelf tegen!!! :-D Da's lachen...

Roel bedankt!!! En succes met je site!

Raymond
 
maandag, september 04, 2006
  Modellenstrijd
Zodadelijk even kijken naar Holland’s Next Top Model op RTL5. De promo die ik al een week lang zie beloofd veel en het gaat er echt bitchie aan toe heb ik begrepen!

Ik ben echt benieuwd wie gaat winnen, of ga ik nou alleen kijken vanwege Yfke Sturm?

Wouter
 
  Beter op dan onder de brug...
Afgelopen weekend liep ik over een brug en zag dat er aardig wat fans van me zijn in Purmerend! :)

Wouter
 
zondag, september 03, 2006
  Madonna aan haar- of het kruis...
Vanavond staat Madonna in een uitverkochte Amsterdam Arena voor haar Confessions Tour. Staat? Ik geloof dat ik beter 'hangt' kan roepen...

Gisteravond de documentaire 'In Bed with Madonna' gekeken, alwaar een kleine rol was weggelegd voor Adam Curry bij het radiostation Z100 in New York. Begin jaren 90 zou ze al gearresteerd worden omdat zij zich voordeed zichzelf te vingeren en een orgasme fakte op het podium. De Canadeese politie verbood haar 'het' te doen.

Minister Donner is niet van plan om de optredens van Madonna extra scherp in de gaten te houden. Bij het lied 'Live To Tell' hangt ze aan een kruis met een doornenkroon op haar hoofd. De SGP vindt dat godslastering en wilde dat Donner zou ingrijpen.

SGP-jongeren gaan vanavond rond het stadion actie gaan voeren. Succes met 50.000 Madonna-fans om je heen...

Madonna aan haar- of het kruis...

Raymond

 
  Piet-Hein Debets te gast in Koffie-Zwart!
Afgelopen zaterdag te gast, tijdens de ochtendshow op Radio Purmerend, de grote man achter onder andere de Nazomerfeestweek van Purmerend.

Piet-Hein Debets vertelde over zijn jeugd op de Vischmartk in Purmerend, zijn schoolperiode in het gebouw waar nu het Nederlands Kindertheater zit, zijn werk voor 'Vrouwe Justitia' alsmede zijn drukke verenigingleven. Piet-Hein Debets heeft geen tijd op televisie te kijken en haalt uit het leven wat eruit te halen is.

PH drinkt zijn koffie zwart en was dus op zijn plaats afgelopen zaterdagochtend tijdens Koffie-Zwart!

Raymond
 
  Ring ring... Ja hallo? Wie is daar?
Al geruime tijd ben ik opzoek naar een geschikt aparaat om mijn telefonischebehoefte te plezieren. Sinds afgelopen weekend ben ik de trotse eigenaar van, het nieuwste van het nieuwste op het gebied van telefonie, de nieuwe 'Ericson KI 800e'.

Dit waanzinnige ultramoderne en niet te overtreffen toestel kan naast het ouderwetse telefoneren ook tekst- en fotoberichten versturen, fotograferen (7mp), filmen en fungeren als 'lifestyle update'. Vanaf nu ben ik weer helemaal hip...

Wil jij mij af en toe bellen?

Ring ring... 'Ja hallo? Wie is daar?'

Raymond
 
vrijdag, september 01, 2006
  Vanavond, De Koopavond...
Vanavond in de show een aantal nu al hoogtepunten:

* We gaan bellen met een Purmerender.
* Z.O.B. opent vandaag het nieuwe club-complex, dus bellen we even met de buren uit de Zuidoostbeemster.
* Zijn er Feyenoord supporters in Purmerend?
* Natuurlijk vergeten we De Vreemde Eend In De Bijt niet.
* Hoe is vol is de Parkeergarage?
* Verder stellen we de vraag: Kunnen jullie door een waterkraan?
* We zien wel…

Vanaf 18.00 uur zijn we er. En als je vanavond liever gaat kijken naar Big Brother, GTST en Sterren Dansen Op Het IJs dan ben je NIET rock’n’roll!!!

Wouter
 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM