Station Haag-Zuid
vrijdag, augustus 31, 2007
  De Koopavond - Het leukste (radio)feestje!
Om 18.00 uur begint ons wekelijks radiofeestje!

In de show vanavond:

* Files vanuit de helicopter
* Het P3 Journaal
* De Hitlink Nominatie Ronde
* Duiventil bandjesfeest 2007
* Biertje?
* Blokje kaas? Plakje worst?
* Purmerendse Kim doet mee aan Idols
* en... de beste muziek om je weekend mee te beginnen...
Onderwerpen onder voorbehoud.

Aan de voet van je weekend luister je naar De Koopavond!!!

Klik hier om te luister via de webstream.

Haag & Zuid
 
donderdag, augustus 30, 2007
  3FM Serious Request:Schoon drinkwater!

3FM Serious Request staat dit jaar in het teken van schoon drinkwater.Elk jaar overlijden 4 miljoen mensen door gebrek aan schoon water. Drie DJ's gaan in de week voor kerst weer zonder eten radio maken vanuit het glazen huis om geld op te halen voor de meer dan één miljard mensen die geen toegang tot schoon drinkwater hebben.

Haag
 
  Luistercijfers: juni - juli 2007
Onderzoeksbureau Intomart GfK heeft vandaag (30 augustus ) de meest recente luistercijfers gepubliceerd over de periode juni - juli 2007.

Stijgers: Radio 1, Q-Music, Radio 5, Arrow Classic Rock, 100%NL, Arrow Jazz FM, BNR nieuwsradio, ORN, CRN.
Dalers: Radio 538, Radio 2, Skyradio, Radio 3FM, Veronica, Caz, Kink FM.
Gelijk: Radio 10 Gold, Radio 4, Slam FM, TMF radio, Overive zenders.

Haag
 
woensdag, augustus 29, 2007
  Weer niet!
Slavia Praag, kende u deze club?

Dit clubje uit Tsjechië heeft ons aller Ajax vanavond uit de Champions League geknikkerd. Een 37-jarige keeper heeft Slavia Praag gered en Ajax wist de vele kansen weer niet te benutten.


Is de rol van Henk Ten Cate ook niet een keer uitgespeeld? Co Adriaanse, had even een paar dagen gewacht

 
  Vanavond naar Tarzan!!!
Een adembenemend avontuur over familie, vriendschap en onvoorwaardelijke liefde. Niet alleen het verhaal van de musical Tarzan is bijzonder, ook de manier waarop de musical uitgevoerd wordt is vernieuwend en uniek.

Vanavond zit ik op rij 2... met mijn neus vooraan dus!

Haag
 
  Fifa 08 trailer
28 september ligt Fifa 08 in de winkel. Tot die tijd de eerste trailer.


Zuid
 
dinsdag, augustus 28, 2007
  Spaans voetballer Antonio Puerta (22) overleden
Antonio Puerta is vanmiddag rond de klok van 16:00 uur overleden in het ziekenhuis in Sevilla. De speler van Sevilla werd sinds zaterdagavond kunstmatig in coma gehouden.

Puerta werd afgelopen zaterdagavond tijdens het thuisduel met Getafe onwel en zakte in elkaar op het veld. Vóór zijn ziekenhuisopname had hij maar liefst driemaal een hartstilstand, maar telkens werd zijn hart weer op gang gebracht. In het ziekenhuis had hij in 45 minuten tot tweemaal toe opnieuw een hartaanval.

Sevilla heeft inmiddels om uitstel van de ontmoeting tegen AEK Athene gevraagd. Beide ploegen staan vanavond tegenover elkaar in het kader van de derde voorronde van de Champions League.

Vreselijk dit. Zo jong en zo'n ongeloofelijk goede verdediger. Heel triest...

Zuid
 
  Q-Music wil Ruud de Wild
Ruud de Wild probeert een arbeidsconflict te creeeren met zijn werkgever Radio 538.

Dat zeggen bronnen rond de populairste radiozender van Nederland. De Wild, die al weer drie weken op zender had moeten zijn na zijn vakantie, heeft zich echter ziek gemeld.

Hij zou een meer dan aantrekkelijke aanbieding hebben gehad van Q-Music, die bereid zou zijn voor de kunsten van de deejay meer dan een miljoen euro per jaar te betalen! Probleem is echter dat De Wild nog een contract bij 538 heeft en dat zijn werkgever, RTL, hem niet naar de concurrentie wil laten vertreken.

Het rommelt weer lekker in radioland!

Haag
 
  Auditie voor GTST: Wordt jij de nieuwe soapie???
Goede Tijden Slechte Tijden is goed aan het nieuwe tv-seizoen begonnen. Ruim 1,1 miljoen kijkers stemden maandagavond af op RTL 4 om te zien hoe het gaat met de bewoners van het fictieve plaatsje Meerdijk.

Na de opkomst van Gigi Ravelli, bekend van diverse belspelletjes, vier maanden geleden bij GTST, gaat RTL nu weer op zoek naar nieuw talent. Dit keer mag iedereen die er van droomt in een soap te spelen auditie doen bij de langstlopende soap van Nederland, Goede Tijden Slechte Tijden. Via deze link kunnen geïnteresseerden een keuze maken uit vier verschillende scènes en deze uploaden naar de site. Tevens kun je alle audities bekijken!!!

Haag
 
maandag, augustus 27, 2007
  Ekdom nog 2 jaar bij de AVRO
3FM dj Gerard Ekdom van AVRO Arbeidsvitaminen heeft maandagmiddag in een vliegtuig boven de 3FM-studio zijn contract verlengt.

Ekdom is sinds najaar 2001 het boegbeeld van AVRO Arbeidsvitaminen, het langstlopende radioprogramma ter wereld. Extra Weekend en De Freakn8 (Ekdom In De Nacht) zijn andere programma’s van Ekdom op 3.

Zuid
 
vrijdag, augustus 24, 2007
  Radio Purmerend's Dolle Koopavond
Om exact 18.00 uur begint ons wekelijks radiofeestje!


In de show vanavond:
* Files vanuit de helicopter

* Het P3 Journaal met Waldo Volmer
* De Hitlink Nominatie Ronde
* Koepop met Jeroen de Wolf
* Biertje?
* Hoogbejaarde vrouw voert actie tegen hinder van eenrichtingverkeer centrum
* en... de beste muziek om je weekend mee te beginnen...

Aan de voet van je weekend luister je naar De Koopavond!!!

Klik hier om te luister via de webstream.

Haag & Zuid
 
maandag, augustus 20, 2007
  De Zomerse 50 - 2007
Zaterdag 25 augustus vanaf 12.00 uur op Radio Purmerend.

Zuid
 
vrijdag, augustus 17, 2007
  JOS BRINK OVERLEDEN
Jos Brink is op 65-jarige leeftijd in Amsterdam overleden aan darmkanker. De tv-presentator,cabaretier,musicalster, acteur en schrijver kreeg eind juli te te horen dat hij ongeneeslijk ziek was was. Zijn artsen hielden hem kunstmatig in slaap na enkele operaties.

Haag
 
  Show 'em where you come from!!!
Vanavond vanaf 18.00 uur is er een spiksplinter nieuwe aflevering van De Koopavond, met daarin o.a.:
* Files vanuit de helicopter
* Het P3 Journaal met Waldo Volmer
* POV-vertjes Nominatie Ronde
* Koepop met Jeroen de Wolf
* Bandjesavond in De Duiventil
* en... de beste muziek om je weekend mee te beginnen...

Full steam ahead into the long weekend with the Koopavond!!!

Klik hier om te luister via de webstream.

Haag & Zuid
 
donderdag, augustus 16, 2007
  Elvis Presley † 16 augustus 1977
"The King of Rock and Roll"


Haag
 
woensdag, augustus 15, 2007
  Ferry Maat krijgt de Marconi Oeuvre Award 2007
De Marconi Oeuvre Award gaat dit jaar naar Ferry Maat, deejay bij Radio Veronica.
Vorig jaar ging deze award nog naar Wessel van Diepen bij Radio 538, in 2005 naar Rob Stenders en twee jaar geleden naar Tom Mulder, deejay bij Radio 10 Gold. Ferry Maat krijgt de Oeuvre Award officieel uitgereikt op 6 september in Spant! Bussum tijdens het Nationaal Omroepcongres.

De Marconi Oeuvre Award 2007 gaat naar de man die meer dan één generatie DJ´s heeft geïnspireerd, de man die met zijn eigen strakke, volle sound het uiterste uit een limiter weet te halen, en die bovenal in zijn eentje een compleet muzikaal genre heeft geclaimd; Mister Soulshow: Ferry Maat.

Gefeliciteerd Ferry!!!

Haag
 
dinsdag, augustus 14, 2007
  Gevaarlijke zonnebrillen
Engelse oogartsen waarschuwen voor 'gevaarlijke zonnebrillen'. Deze zien er leuk uit, maar zijn slecht voor je veiligheid! Vooral vrouwen willen steeds vaker een trendy zonnebril hebben, en dragen goedkope imitaties.

Stijl gaat boven veiligheid, aldus de experts, want 80 procent denkt niet na over de veiligheid bij het autorijden. Vooral brillen met brede poten zijn een gevaar, omdat deze het zicht aan de randen ernstig belemmeren. Ook zijn ze een gevaar in tunnels en onder bruggen, met name omdat de glazen te donker zijn.

Eén op de veertien vrouwen heeft zo’n bril.

Zuid
 
maandag, augustus 13, 2007
  Het is 5 voor 10
De tv-zender 'Tien' heeft aanstaande vrijdag zijn laatste uitzending. Veel programma's van Tien zijn de volgende dag te zien op RTL8, de nieuwste zender van RTL Nederland. RTL Nederland neemt de voetbalrechten over van Talpa.Verder verhuizen veel programma's, medewerkers en de radio- zender 538 van Talpa naar RTL.

Nog 5 dagen dus voor 10...

Haag
 
  De Zomerse 50 - 25 augustus op RTV Purmerend
De lijst is bekend!

Zuid
 
zaterdag, augustus 11, 2007
  Elvis Presley † 16 augustus 1977
Aanstaande donderdag is het precies 30 jaar geleden dat The King of Rock n Roll zijn laatste adem uitblies. Ik kwam een zeer bijzondere productie tegen die ik je niet wilde onthouden...

Elvis Aaron Presley in duet met Celine Dion.


Haag
 
vrijdag, augustus 10, 2007
  De Koopavond knalt door je radio!!!
Vanaf 18.00 uur zijn de mannetjes van de radio, Raymond en Wouter, terug met 3 uur rock 'n roll-radio. De Koopavond was nog nooit zo gezellig!!!
Klik hier om De Koopavond te beluisteren via de webstream.

Haag & Zuid
 
donderdag, augustus 09, 2007
  Baby Drummer
Tijdens De Koopavond (lucht)drum ik vaak lekker mee met de muziek! Vaak ziet dat er belachelijk uit, terwijl zelfs baby’s het kunnen!


Zuid
 
  Snel afscheid nieuwe Lama
Ad-Just Bouwman won vorig jaar de talentenjacht Lama Gezocht. Na één keer gast en één keer meedoen neemt BNN afscheid van hem, omdat hij niet goed aansluit bij het programma.

De Lama's gaan door als kwartet. Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge zijn vanaf 14 september weer te zien.

Zuid
 
  Luis Suárez = Ajacied



Eindelijk!!!

Zuid
 
woensdag, augustus 08, 2007
  Slechte voorbereiding
Een nieuw voetbalseizoen komt eraan. Veel clubs organiseren leuke en gezellige dingen om een goede werksfeer te creëren. Voor een aantal spelers van het Engelse Norwich City werd een dergelijke onderneming geen succes en zij moeten de start van het seizoen misschien wel aan zich voorbij laten gaan.

De club organiseerde afgelopen zondag een aantal activiteiten bestemd voor in totaal zo’n driehonderd man, o.a. spelers, personeel en hun families. Na de afsluitende barbecue werden ongeveer dertig personen, waaronder vier spelers van Norwich, onwel en kampten de getroffenen met misselijkheid en overgeefverschijnselen.

De gebeurtenis bij Norwich is extra pikant, aangezien het Mond-en-Klauwzeer-virus, waar dieren als koeien en varkens mee besmet kunnen raken, onlangs weer in Engeland de kop op stak.

Zuid
 
  Moblog Texel: 2

En ook weer 20 minuten terug!
 
zaterdag, augustus 04, 2007
  Moblog Texel: 1

Den Helder - Texel, 20 minuten met de boot!
 
vrijdag, augustus 03, 2007
  Jouw Weekend Kick-Off
Vanaf 18.00 uur burken jouw schurken 3 uur lang tijdens de niet te evenaren en altijd spraakmakende multimediashow: De Koopavond

Wouter en Raymond zullen je weekend op gepaste wijze openen met:


* KAARTJES VOOR LOVELAND FESTIVAL
* Files vanuit de chopper
* De POV-vertjes nominatieronde
* Parkeergarage De Claxonatte
* De Wizzl
* Kokkie Wouter

* Actuele zaken
* En nog héél véél meer


Als je morgen wilt meepraten dan moet je luisteren!!! (klik hierzo)

Zuid

 
donderdag, augustus 02, 2007
  Dagje choppen in Haarlem...
En natuurlijk even lunchen bij het plaatselijke Friethuis.

Haag
 
  Gardawoestijn?

Zuid
 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM