Station Haag-Zuid
donderdag, november 27, 2008
  Voor de één een held... Torres vs Hank
Fernando Torres is bij Liverpool een van de belangrijkste aanvallende pijlers. De Spanjaard wist dit seizoen in de Premier League al veelvuldig het net te vinden. Voor een korte demonstratie bindt Torres voor één keer de strijd met een hond aan. De in Liverpool bekende hond Hank legt zijn menselijke tegenstander het vuur aan de schenen.



Haag
 
  Sinterklaas ongelukjes


Haag
 
zondag, november 23, 2008
  ANWB geeft spitsalarm af
De ANWB geeft een spitsalarm af voor maandagochtend. Reden is de verwachting van het KNMI dat er maandagochtend nog af en toe wat sneeuw gaat vallen. Daardoor staat er naar verwachting meer dan 500 kilometer file in het land.


Ik moet om 05.50 uur zéker in de auto zitten... Daarvoor misschien nog even krabben en als ik bij mijn auto kom kan ik daar ook nog aan de slag. (met dank aan Zuid voor deze leuke grap)

Iedereen heel veel sterkte morgen!

Update: ANWB was te voorbarig, slechts zo'n 300 kilometer file!

Haag
 
zaterdag, november 15, 2008
  He's back...
Vandaag is Sinterklaas aangekomen in Almere. Menig kinderhartje zal sneller gaan kloppen en de pepernoten, marsepein en chocoladeletters zullen met grote hoeveelheden genuttigd worden.
Lieve Sint, welkom in Nederland!!!

Haag
 
vrijdag, november 14, 2008
  Bijna weekend!
Zuid
 
donderdag, november 13, 2008
  Adam Curry's "Ray On The Charlie 22"
Ik ben inmiddels door mijn voorraad Soundtracks heen. Na 9 nieuwe liedjes hield mijn wetenschap m.b.t. Adam´s soundtrack van zijn leven op en moest ik een einde maken aan dit item bij de Daily Source Code van Adam Curry. Tijd om weer wat nieuws te verzinnen. De laatste speciale episode post ik hier binnenkort wel, maar eerst terug naar 1978...

ROTC 22 20080901 Soundtrack To My Life 1978
Discover Simple, Private Sharing at Drop.io




Haag
 
  Nederlander kan niet zonder de HEMA
De HEMA is het populairste merk onder Nederlandse consumenten,gevolgd door Blokker en Kruidvat.Op de vierde plaats staat het NOS Journaal,blijkt uit een enquête van het European Institute for Brand Management.
Het instituut vroeg duizend mensen welk merk ze het meest zouden missen als het uit de markt zou worden genomen.Onder mannen staat het NOS Journaal op plaats één,gevolgd door Albert Heijn.Vrouwen kiezen voor de winkelketens HEMA, Blokker,Kruidvat,Ikea en Albert Heijn.

Haag
 
maandag, november 10, 2008
  Huntelaar voetbalt dit jaar niet meer...
Zondagmiddag even na 15.00 uur: Ik ben lekker aan het bankhangen en kijk Ajax tegen Sparta. Alles loopt lekker, 2-0 voor en het is bijna rust. Ineens valt Klaas-Jan Huntelaar en grijpt naar zijn enkel.Het leek ernstig, maar duidelijk was het niet meteen. Uit een MRI-Scan vanmiddag bleek dat de centrumspits zijn voorste enkelband volledig afgescheurd heeft.

De Hunter mist de toppers tegen PSV, AZ en HSV. Met Oranje mist hij de oefenwedstrijd tegen Zweden.

Zuid
 
  CNN Hologram TV First
Ik ben een verwend kijker van CNN om een aantal redenen.

Belangrijkste is dat ik het interessant vind om te zien wat er in de wereld gebeurt. Belangrijke zaken op momenten dat ze spelen mee te krijgen en niet, wanneer je de Nederlandse media volgt, soms een uur later.

Daarnaast vind ik de vormgeving van de zender erg vooruitstrevend.

Tijdens de verkiezingen van afgelopen dinsdag bleek dit maar waar uit de waanzinnige grafische vormgeving en de voortuitstrevende hologram interviews. Check de film...


Haag
 
vrijdag, november 07, 2008
  Meneer Harmsen overleden
Acteur Wik Jongsma (65), vooral bekend om zijn rol als meneer Harmsen in de RTL-soap Goede Tijden, Slechte Tijden, is vrijdagochtend overleden.
In de serie bood hij in zijn huis onderdak aan zijn nichtjes Hedwig en Jessica, gespeeld door actrices Georgina Verbaan en Katja Schuurman. Oom Govert was een van de oudgedienden van de RTL4-soap. Zijn eerste GTST-scene nam hij in begin 1991 op. Met een paar tussenpozen, wegens zijn ziekte, bleef hij meneer Harmsen spelen tot januari 2006.

Haag
 
maandag, november 03, 2008
  Zaterdag Koefnoen gemist?
Koefnoen doet Kane! Briljant!

Zuid
 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM