Station Haag-Zuid
donderdag, september 27, 2007
  Moblog: Fifa08


 
woensdag, september 26, 2007
  In mijn 35ste levensjaar op de fiets en goed gekleed lekker wakker worden met Fiction Plane
Alhoewel ik mijn verjaardag niet vierde gister ben ik toch op verrassende wijze eigenaar geworden van enkele leuke artikelen. Vanaf nu wordt opstaan een feest...De nieuwe cd van Fiction Plane, getiteld Left Side Of The Brain, heeft een tikkeltje harde gitaarinvloeden met fluwelen tekstuele diepgang, afgewerkt met het bijzondere, edoch niet exclusieve stemgeluid van Joe Sumner.Mijn klaagzang over het aanwezig zijn van teveel aan casualkleding in mijn garderobe is gehoord.Een goede tweedehands kroegfiets, die je met een gerust hard in de stad kan achterlaten, was, na het onbruikbaar worden van mijn huidige fiets, een welkomen verrassing.En nu over twee weken mijn verjaardag vieren...

Iedereen bedankt voor de lieve en leuke verjaardagswensen!!!

Haag
 
dinsdag, september 25, 2007
  Jarige Haag
Twee violen en een trommel en een fluit,
Want Haag die is jarig en de vlaggen hangen uit.
Ei, ei, ei, en we zijn zo blij,
Want Haag die is jarig en dat feest vieren wij!

Gefeliciteerd Haag

Zuid
 
maandag, september 24, 2007
  Belspelpresentatrice kotst op tv

Haag
 
  Fifa 08 - nog een paar nachtjes slapen
Nog héél even wachten... Donderdag 27 september ligt Fifa 08 in de winkels, en ik kan echt niet wachten.


Zuid
 
  De Co-Assistent: Het echte leven in het ziekenhuis
Vroeger had je het populaire Medisch Centrum West, nu moeten we het doen met het Amerikaanse Grey’s Anatomy. Gelukkig is er vanaf vandaag eindelijk weer een Nederlandse versie van een ziekenhuis serie: De Co-assistent. Eén van de leukste actrices van ons land Hanna Verboom speelt de hoofdrol in de serie.

Kijken dus vanavond om 21.30 uur naar Net5 voor de 1e aflevering.

Zuid
 
vrijdag, september 21, 2007
  Gillend naar huis!
Wat doe je met kinderen die belletje trekken en vervolgens bij je naar binnensluipen?
Juist, die laat je schrikken!

Resultaat: Ze vertrekken gillend naar huis!


Zuid
 
  Show 'em where you come from
Het begin van het weekend vier je met 'De Koopavond'

Met ondere andere de volgende aandachtspunten:
* P3 Journaal
* 10 jaar Weidevenne
* Purmerends jochie in Ciske de Man
* De Hitlink Nominatie Ronde

Direct Link To The Show

Haag & Zuid

 
  Vanavond komen oude vrienden weer samen...
De laatste keer was in het voorjaar. Kortom, het is weer hoog tijd voor een avondje "Bonanza" met mijn vrienden van vroeger... Gee, Blok, Eutz, Flow, Slokkie, Gonnie en Haag.

Wallen zijn morgenochtend te bewonderen vanaf 09.00 uur op Radio Purmerend.

Haag
 
  Weer een Nederlandse militair gesneuveld
Het rijtje van gesneuvelde militairen wordt steeds groter...


Jonge gasten... check deze lijst

Haag
 
  Penis getroffen door de bliksem
De Kroaat Ante Djindjic zal niet snel meer wildplassen als het onweert: de laatste keer dat hij dat deed, sloeg de bliksem in zijn edele deeltje.

Hij herinnert zich daar overigens niets meer van:"Het ene moment stond ik te plassen en het volgende moment werd ik wakker in in het ziekenhuis". Volgens de artsen sloeg de bliksem in z'n piemel omdat hij rubberen schoenen droeg. De electriciteit kon daardoor niet via z'n schoenen de grond in, maar ging via zijn plasstraal de aarde in.
Wat een lulverhaal!

Haag
 
  Dag van de vrede
Burgemeester Deetman van Den Haag heeft in het kader van Internationale Vredesdag als eerste een vredestekst geschreven op de 'vredes-muren' die op Het Plein in Den Haag zijn neergezet.

Ongeveer 1400 kinderen lopen in witte t-shirts van het Vredespaleis naar Het Plein om aandacht te vragen voor de vrede. In Maastricht wordt later de Journalist voor de Vrede bekendgemaakt. De VN nam het initiatief voor de dag in 1981 en sinds zes jaar wordt die dag jaarlijks op 21 september gehouden. In Afghanistan hebben gisteren ter ere van de Dag van de Vrede al duizenden mensen betoogd voor vrede.

1 Dag vrede...zou de wereld het volhouden?

Haag
 
  Radio via internet wint aan populariteit
Het luisteren naar de radio via het internet wint aan populariteit. In 2005 luisterde 19,3% van de internetters naar een online radiostation. In 2006 was dit al opgelopen naar 23,4%.

Van de radiozenders is radio 538 het meest populair met een marktaandeel van 33%. Sky volgt op geringe afstand met een aandeel van 29%. De andere aandelen bedragen 19% voor 3FM en Q-Music, 14% voor Radio 1, 12% voor Radio Veronica, 11% voor Caz!, 9,0% voor Radio 2 en 10 Gold en 8% voor Slam!FM.

Haag
 
  Kasper van Kooten: Leuk... of toch niet?
Gistermiddag ben ik bij een speciale try-out geweest van het nieuwe cabaretprogramma van Kasper van Kooten. Je weet wel... de zoon van Kees van Kooten, Peter in All Stars, stemmetjes in vele tekenfilms, liedjeschrijver maar bovenal een leuke grappige man.

Muzikaal behoort Kasper ook zeker bij het niveau van Acda & De Munnik. Ik wist bijvoorbeeld niet dat hij de muziek voor de serie All Stars heeft geschreven. Het liedje 'Groen Als Gras', de leadertune van de serie, is van de hand van Kasper. Bovendien won deze serie, waarin Kasper de rol van Peter speelt, in 2001 een Emmy Award. Kortom, Kasper timmert goed aan de weg.

Wel denk ik dat er hier en daar nog wat geschaafd moet worden aan de grappen en grollen. Gelukkig ging het nog om een try-out en heeft Kasper daar nog alle tijd voor.

Ik heb in ieder geval genoten gister!!!

Haag
 
dinsdag, september 18, 2007
  Vanavond gaat het weer los

Zuid
 
maandag, september 17, 2007
  Terug uit Normandie
De foto's

Zuid
 
vrijdag, september 07, 2007
  Show 'em where you come from!!!
Showoverzicht:
* De Nazomerfeestweek met Piet-Hein Debets
* De Grote Purmerendse Koopavond Enquete 2007
* Lars op de Kermis
* Het P3 Journaal met Waldo Volmer
* De Files vanuit de Chopper
* De Hitlink Nominatie Rondes

Direct Link To The Show

Haag & Zuid
 
donderdag, september 06, 2007
  Aanstormend radio talent 2006/2007
Gefeliciteerd met je Marconi Award Domien!

Archief: Station Haag-Zuid in gesprek met Domien Verschuuren.

Zuid
 
  Moblog

Gespot! Sint stuff
Zuid
 
  Vers van de pers...
De mannetjes van de radio biedt, door interviews met de 13 grootste dj's van Nederland, een uniek beeld van de ontwikkeling van de populaire radio in de laatste 40 jaar.
Het eerste deel van de opkomst van popradio, ingezet door de zeezenders, wordt beschreven aan de hand van het verhaal van Willem van Kooten, Lex Harding, Leo van der Goot en Tom Mulder. Het tweede deel beschrijft de ondergang van de zeezenders en de opkomst van Hilversum 3, met het verhaal van Ferry Maat, Felix Meurders en Frits Spits. Het derde deel gaat vooral over popradio in de jaren '80 van de vorige eeuw met Veronica als standaard en de verhalen van Erik de Zwart, Jeroen van Inkel en Rob Stenders. Het laatste deel beslaat de popradio van nu, en de verhalen van Edwin Evers, Ruud de Wild en Giel Beelen.Het is het eerste, en unieke, boek over de geschiedenis van de huidige popradio. Interviews met 13 mannen die dagelijks zijn of waren te horen op de radio en die allemaal hun stempel drukten op de popradio.

Ik duik even in een goed boek ;)

Haag
 
  Nieuwe advertentie voor Koffie-Zwart

 
dinsdag, september 04, 2007
  De Gouden RadioRing 2007
Het is weer zover!
Op vrijdag 26 oktober 2007 worden tijdens een feestelijke uitzending van het programma Schiffers.fm op Radio 2 voor de tweede keer de radiopublieksprijzen uitgereikt. Vanaf vandaag is de stembus openen!

Zuid
 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM