Station Haag-Zuid
maandag, maart 31, 2008
  Yes! Het is lente
Alphabeat is een bandje uit Denemarken die afgelopen jaar in het voorprogramma van Mika in de Heineken Music Hall stond. Fascination is de nieuwe single in Nederland en ik hoorde deze vandaag voor het eerst terwijl buiten heerlijk het lente zonnetje scheen! Fijn...

Zuid
 
zaterdag, maart 22, 2008
  Lief Weblog...
Wat gaat de tijd toch snel en wat blijft er maar weinig tijd over om hier met regelmaat een stukje te schrijven. Sorry Sorry Sorry...

Natuurlijk hebben Haag en ik het druk met ons nieuwe avontuur bij Decibel. Het bevalt prima. Vooral de vrijdagavond is een feest om te doen. Sinds vorige week zaterdag hoor je tussen 16.00 en 19.00 uur Haag Aan De Gracht, een mooie start van de zaterdagavond in Amsterdam. Tot zover de radio.

25 jaar ben ik sinds woensdag en wil iedereen bedanken die hier een berichtje heeft achtergelaten. Het was wel een beetje een raar verjaardagsfeestje omdat er een voetbaltopper gespeeld werd en ongeveer de helft van de visite (lees: mannen) wilde die graag zien. Als ik van te voren had geweten dat het zo'n saaie wedstrijd zou worden dan had ik beter een lekker muziekje op kunnen zetten... Dat doe ik dan volgend jaar dan wel weer!

Trouwens wat een stille zaterdag he?

Dan nog even over het Paasweekend, menig artiest is er blij mee: We krijgen waarschijnlijk een witte pasen! Nederland gaat twee dagen eten, eten en eten en het is nog lang geen kerst, maar we schijnen er nu alweer behoefte aan te hebben. En ik ook wel... De temperatuur doet niet onder voor december overigens. Waar blijft die lente nou?

Vrolijk Pasen!

Zuid
 
woensdag, maart 19, 2008
  Twee violen en een trommel en een fluit...
Vandaag wordt Zuid 25 jaar... Van harte gefeliciteerd!!!

Laat je felicitaties achter door een commentje achter te laten.

Haag
 
vrijdag, maart 14, 2008
  Get The Party Started!
Vanavond is het dan zover: De eerste vrijdagavondshow op Radio Decibel Amsterdam!

Op 22 februari namen we afscheid van De Koopavond op Radio Purmerend om vanaf vandaag keihard terug te komen met Je Voelt Het Weekend! Tussen 19.00 uur en 21.00 uur zullen we je in de juiste stemming brengen voor het aanstaande weekend.

Leuk dat we gelijk in de eerste uitzending Eva Kol aan de telefoon hebben. Eva schreef het allereerste boek over de populaire site Hyves. Wat er verder nog gaat gebeuren vanavond hoor je vanaf 19.00 uur op Radio Decibel.

Haag & Zuid
 
zaterdag, maart 08, 2008
  3FM - De Serie
Deze week is het met Classic Request weer een speciale themaweek op 3FM. Bij eerdere thema's maakte ze al leuke clips. Speciaal voor de Classic Request-week kwamen verschillende serie- en filmhelden bijelkaar...


Zuid
 
woensdag, maart 05, 2008
  kui kui kui kui kui kui ik ben een kuikentje...

Zuid
 
  Bijna lente!
Zuid
 
zondag, maart 02, 2008
  Zoek de verschillen
Zuid
 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM