Station Haag-Zuid
zondag, oktober 28, 2007
  Slager Nick bij laatste WeekendRick
Vanmiddag zat ik, in tegenstelling tot eigenlijk de rest van mijn leven, te luisteren naar WeekendRick op Radio538. Het was de laatste keer dat Rick van Velthuysen zijn populaire zondagmiddagprogramma de ether in slingerde.

Ik heb, tussen mijn drukke werkzaamheden, aandachtig proberen te luisteren of ik misschien Slager Nick zou horen en volgens mij hoorde ik af en toe de unieke lach van onze grote vriend Nick op de achtergrond :)
Wie weet heeft Slager Nick (links op de foto) nog leuke foto's gemaakt vanmiddag...

Haag
 
vrijdag, oktober 26, 2007
  Show 'em where you come from!!!
Vanavond vanaf 18.00 uur zijn je vriendjes van de radio weer terug met de officiële kickstart van het weekend!

Direct Link To The Show

Haag & Zuid
 
donderdag, oktober 25, 2007
  Giel blijft!!!!!
Deejay Giel Beelen (VARA) van Radio 3FM blijft tot 2010 aan die zender verbonden. De presentator van het ochtendprogramma Giel kon naar het commerciële station Radio 538, mogelijk als vervanger van Ruud de Wild die daar waarschijnlijk vertrekt. „Ik heb een keuze gemaakt. Niet voor het geld, maar voor mijn gevoel.”

Giel blijft waar hij het beste past...

Haag
 
  Heb jij al gelachen vandaag?


Haag
 
woensdag, oktober 24, 2007
  Vrijdag 26 oktober 2005 - Radioring dag
Wie o wie pakt a.s. vrijdag die ring?

Zuid
 
vrijdag, oktober 19, 2007
  DE KOOPAVOND: 18.00 - 21.00 UUR
Shit! Even vergeten te loggen maar we zijn er hoor!!!
Je weekend begint met je vriendjes op de vrijdagavond.
Showoverzicht:
  • De files vanuit de chopper
  • Het P3 Journaal met Waldo Volmer
  • Zangeres Rose in de show. Zij staat morgen in P3.
  • Uitslag verkeersenquette met krasse bejaarde mevrouw vd Heijden
  • Jessica Middelkoop in FHM-strijd om buurmeisje van het jaar
  • De Wizzl
  • De Hitlink Nominatie Ronde
  • en veel goede, vette, strakke, dope muziek...
Check ons of luister via de webstream: KLIK HIERZO

Haag & Zuid
 
donderdag, oktober 18, 2007
  Herrie in de straat
Normaal gesproken woon ik in een uiterst rustige omgeving waarbij flora en fauna in harmonie samen gaan. Een omgeving waarin ik, ondanks mijn onrustige levenspatroon, mijn rust kan vinden en ongelimiteerd kan chillen. Daar is nu een einde aangekomen...

Stratenmakers zijn types die geen rekening kunnen houden aan de wensen van hun werkomgeving. Hard gepraat, hard gelach, gezang en zware diesel werktuigen rijden door de straat. Het geluid van rommelende klinkers en de kakofonie van stratenmakers verstoren mijn woongenot.

Voorlopig wordt ik om 06.50 uur wreed wakker geschud uit een fijne droom. Ook op mijn vrije dagen...
Haag

 
  Luistercijfers: augustus - september 2007
Onderzoeksbureau Intomart GfK heeft vandaag (18 oktober) de meest recente luistercijfers gepubliceerd over de periode augustus - september 2007.
Stijgers: Radio 538, 3FM, Q-Music, Arrow Classic Rock, Radio 5, 100%NL, BNR nieuwsradio, TMF radio, Kink FM.
Dalers: Radio 2, Skyradio, Radio 1, Radio 10, Radio 4, Caz, Arrow Jazz FM.
Gelijk: Veronica, Slam FM, Classic FM.

Haag
 
  Irriteer je je ook zo aan de pepernoten in de winkel?
Bestel dan bij Michiel Veenstra van 3FM deze sticker en plak de supermarkt vol!

Haag
 
  Slager Nick de barricade op...
In Slager Nick schuilt een ware strijder. Dat bleek in ieder geval toen hij afgelopen zondag met twee anderen actie voerde in Hilversum bij de radiostudio van Radio 538 voor het behoud van deejay Rick van Velthuysen.
In de Radioring-verkiezing staat MiddenInDeNachtRick dankzij de nominatie nu al te boek als een van de drie beste radioprogramma's van het land, maar aan de andere kant is het publiek geheim dat het vertrek van sidekick Erik-Jan Rosendahl niet helemaal vrijwillig was. Nu raakt Rick ook nog per november zijn weekendprogramma WeekendRick kwijt.

Slager Nick, links op de foto, had de slagersmessen geslepen waarbij zijn inzet werd beloond met een kijkje in de radiostudio.

Nick... Way To Go!!!

Haag
 
  RTL knipt opmerking Gordon uit Idols
Ik zei al weken geleden, toen bekend werd dat Gordon de 'tough-guy' bij de Idols-jury zou worden, dat vele Nederlanders dit niet zouden pikken.

In de AD stond afgelopen week een uitgebreid artikel gewijd aan de commentaarwijze van Goor, waarbij voornamelijk opviel dat de lezers van de krant totaal niet zitten te wachten op de harde wijze waarop de Nederlandse zanger de Idols-kandidaten aanpakt.

Het is wachten op de eerste die Gordon een ros op zijn bek verkoopt...

Haag
 
  Hans Klok komt uit de kast in VS
Purmerender Hans Klok is uit de kast gekomen!

Hij vertelde woensdag op de site gay.nl dat hij eindelijk zijn Amerikaanse coming- out heeft gehad. Hij heeft aan het homo-magazine Q Vegas! bekend dat hij op mannen valt.

Hans, tover je jezelf ook weer de kast in?

Haag
 
woensdag, oktober 17, 2007
  Rita trots op het CDA
Rita Verdonk, die uit de VVD-fractie is gezet en als eenmansfractie in de Tweede Kamer zit, richt een politieke beweging op met als naam "Trots op Nederland".

Pikant detail, is dat de website www.ikbentrotsopnederland.nl doorverwijst naar het CDA!

Zuid
 
dinsdag, oktober 16, 2007
  NIEUW: Hormoonspray tegen de honger
Engelse wetenschappers hebben het 'Appetite Control Centre' ontdekt, het deel in de hersenen waar het hormoon Peptide YY effect op heeft. Dit hormoon regelt ons hongergevoel en het plezier dat we aan eten beleven.

Hoe meer Peptide YY, hoe eerder je hersenen aangeven dat je vol zit. Een spray met het hormoon lijkt de oplossing voor mensen met overgewicht. Mensen zitten eerder vol én krijgen het genotsgevoel.

23 procent in Groot-Brittannië, 10 procent in Nederland en 24 procent van de jeugd in de EU kampt met overgewicht.


Zuid
 
vrijdag, oktober 12, 2007
  De Koopavond tussen 18.00 en 21.00 uur
We trappen je weekend af met drie uur lang een...

Met vanavond in de show:

De denderende dwaze en dolle koopavond begint om 18.00 uur.

Direct Link To The Show

Haag & Zuid

 
  Paniek bij Haag in de straat...
Bewoners boos over hergebruik straatstenen - do 11 okt 2007

Een groep bewoners van het Penningkruid en Melkkruid in De Gors is boos op de gemeente vanwege de herbestrating in hun buurt. Terwijl omliggende straten onlangs opgeknapt werden met nieuwe stenen, worden bij de herbestrating in hun buurt de bestaande stenen herbegruikt.Initiatiefnemers Alle Schorn en Jan van der Rijt, bewoners van het Penningkruid, zijn een handtekeningenactie gestart en hebben in de buurt een protestbrief rondgestuurd.'Wij hoopten dat onze woonerven er net zo fris uit zouden komen te zien als de rest van de buurt', zo schrijven de bewoners. 'Maar tot onze teleurstelling blijkt dat de oude bestrating niet wordt vervangen, maar wordt hergebruikt. Ook worden de verwijderde klinkers niet op kleur gesorteerd, maar lukraak door elkaar teruggeplaatst, inclusief de vele beschadigde stenen.' Wethouder Hans Krieger heeft inmiddels toegezegd dat hij binnenkort poolshoogte komt nemen.

Ze zouden bij Krieger oude stenen moeten gebruiken. Zal ie vast ook niet leuk vinden...

Haag
 
donderdag, oktober 11, 2007
  Spookrijder op A58
Beste Radio 538,

Om nou een spookrijder in te zetten in je nieuwe reclamefilmpje gaat mij wat ver hoor...

Zuid
 
woensdag, oktober 10, 2007
  Ajax - Geen gezicht!
Lang heb ik het aangekeken en het op me laten inwerken, niks gezegd, alleen geluisterd.
Mijn club, verliest zijn gezicht in Europa terwijl ‘Het Gezicht’ juist het wapen van de club is…


Ajax Amsterdam is in crisis. Henk Ten Cate is weg! Lekker is dat, Henkie is namelijk de man die Markus Rosenberg (Eén van de beste spelers van het seizoen 2005-2006) en Kenneth Perez wegstuurde. Perez ging naar de concurrent en daar doet hij het heel aardig in een Wesley Sneijder rol. Albert Luque moet die rol bij Ajax invullen, hij verdient ruim 2 miljoen per jaar en speelde tot nu toe tegen Groningen, Heracles en VVV, maar richt zich gelukkig op NEC op 20 oktober. Ajax heeft bijna 50 miljoen euro gecasht voor Ryan Babel, Wesley Sneijder en Tom De Mul, hiervoor had Modric toch wel gehaald kunnen worden? De geweldige nummer 10 van Dinamo Zagreb. En Alves van Heerenveen, die kan ook achter Huntelaar spelen. Helaas, de td Martin van Geel en Henkie haalde Colin, Delorge, Rommedahl, Bakircioglu en Urzaiz. Voorlopig staan de miljoenen niet op het veld. Het Ajax van nu is gevormd door een trainer die slechts 15 maanden de baas was. En de interim-trainer Adrie Koster moet met een zeer matig elftal door. Ajax wil heel graag kampioen van Nederland worden. Een kampioenschap is nodig voor Ajax en het lijkt met fantastisch, maar dan spelen we volgend jaar Champions League!!! 6 wedstrijden tegen betere tegenstanders dan FC Kopenhagen, Slavia Praag en Dinamo Zagreb.

Ik ben zo bang voor 6 wedstrijden 0 punten…

De nieuwe trainer moet Marco van Basten worden! Hij heeft aantrekkingskracht op heel veel spelers in de wereld. Dus ook op de toppers en supertalenten. Werken met Van Basten, zelfs Zlatan Ibrahimovic zou het dol graag ooit willen. Met Oranje haalt hij geweldige resultaten en dat is wat Ajax nodig heeft, geweldige resultaten!

Zuid
 
maandag, oktober 08, 2007
  Over humor gesproken...

Haag
 
vrijdag, oktober 05, 2007
  De Koopavond tussen 18.00 en 21.00 uur
Vanavond zijn de mannetjes van de radio weer terug...
Met vanavond:

Luister dus!!! Anders kun je morgen niet meepraten...

Direct Link To The Show

Haag & Zuid

 
donderdag, oktober 04, 2007
  Giel Beelen naar 538
De geruchten worden steeds hardnekkiger...

Inmiddels is de middagdeejay van 538, namelijk Ruud de Wild, op een extra lange huwelijksreis gestuurd door zijn werkgever Radio 538. Je kan je voorstellen dat er een gaatje op de middag aan het vrijkomen is die opgevuld moet gaan worden.

Alhoewel Giel altijd heeft gezegt thuis te horen op Radio 3FM vermoed ik dat hij toch voor het grote geld zal gaan. Vanmorgen versprak Giel zich tijdens zijn cross-gesprek met Edwin Evers van 538. Edwin meldde Giel dat hij genomineerd was voor de radioring, terwijl beide deejay's zowel op 538 als op 3FM te horen waren. Giel gaf te kennen niet verwacht te hebben dat hij zo snel op 538 te horen was. Kortom... Gaat Giel naar 538?

We houden je op de hoogte!

Haag
 
  Genomineerden voor de Radioring 2007
Het Gouden Radio-Oortje: 3FM Serious Request - Het huis op de Neude, Top 2000 Radio Tour de France,

Zilveren Radio-Ster - man: Giel Beelen, Edwin Evers, Frits Spits,

Zilveren Radio-Ster - vrouw: Claudia de Breij, Sophie Hilbrand, Jeanne Kooijmans,

De Gouden RadioRing: Giel!, Midden in de Nacht Rick, De Koopavond, Theater van het Sentiment

Nou... zeg het maar...

Haag
 
woensdag, oktober 03, 2007
  'Emile Ratelband meest irritante Nederlander'
Emile Ratelband kreeg de dubieuze titel 'meest irritante Nederlander' van lezers van het tijdschrift nieuwe Revu. Honderd mensen prijken op de lijst van 'meest irritante Nederlander'. Volgens een redacteur van het blad riep een kwart van de ondervraagden spontaan de naam van Ratelband.


Tjakkaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Haag
 
maandag, oktober 01, 2007
  Fietser met 210 km/u van sneeuwberg af

Nooit reed iemand sneller met een mountainbike dan de 33-jarige Oostenrijker Markus Stöckl. Hij verbrak het wereldrecord door met 210,4 kilometer per uur van een besneeuwde berg in Chili af te fietsen.

Haag

 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM