Station Haag-Zuid
zondag, februari 25, 2007
  PSV lacht!
AZ – AJAX kende vanmiddag één hoofdrolspeler; Jan Wegereef, de scheidsrechter!
Van de mannetjes van de radio Jack van Gelder en Bas Ticheler begreep ik dat de man zijn eigen spel speelde en dat ten koste van AJAX. De eindstand 1-7... in kaarten, waarvan 2 voor Davids. En aan de 1-1 van AZ scheen ook een luchtje te zitten.

Waar je tijdens zo’n wedstrijd ook weer achterkomt is dat die Play-offs totale waanzin is. PSV is de lachende derde en wordt kampioen. Voor Amsterdam en Alkmaar maakt het dan niet uit of je nou 2e of 5e wordt. En dus kan iedereen leven met de 1-1 in doelpunten vanmiddag in Alkmaar.

Zuid
 
  Inge Is...De Mol
Het einde van Wie is de mol komt steeds dichterbij. Inge, Paul, Eva en Renate zitten er, na een opende einde afgelopen donderdag, nog in. Vanaf het eerste moment dacht ik dat Inge de mol was. Maar ik begon te twijfelen aan Renate, Eva en zelfs nu denk ik: Zou Paul het niet zijn?


Maar dankzij deze foto’s lijkt het me duidelijk. Op elke foto doet Inge iets met haar hand, en in het spel stonden handen al 2x central in een opdracht. De handen zeggen genoeg: Is Inge de mol!
(Voor de vergroting klik op de afbeelding)

Zuid
 
  Even geduld A.U.B.
Door een technisch probleempje was het ruim een week stil op Station Haag-Zuid. Nu is alles weer opgelost en lees je hier vanaf nu weer verse postings van Haag en Zuid.
 
donderdag, februari 15, 2007
  Coca Cola Light maar dan lekkerder?

Eerste indruk: Best oké!

Zuid
 
  Even bijpraten over Wie Is De Mol, Ajax en Kluun
Zooooooooo nou… hehe

Lekker rustig hier. Duizend maal sorry dat wij, Haag en ik, u verwaarlozen. Natuurlijk kan ik excuses gaan verzinnen over dat het zo druk is op de zaak, mijn pc is gecrasht of het internet eruit lag. Ik heb het redelijk druk, maar niet op de zaak en me pc en internet doen het gewoon...

Dus nogmaals sorry.

Zojuist ben ik uit Wie Is… De Mol komen rollen en echt spannend wordt het nu wel. Nadja is eruit. Ze leek verdacht veel op een mol, maar ik vond haar te gespeeld. Mijn eerste verdachten was Inge (nog in het spel). Aan Renate heb ik ook gedacht en als Paul het is zou ik dat leuk en onverwachts vinden. Eva leek mij vanavond te verspreken. Ze dacht echt dat ze eruit lag en De Mol gaat er nooit uit!!! Maar misschien was die uitspraak wel een mol-actie…

Gisteren heb ik met tranen in mijn ogen naar Werder Bremen – Ajax gekeken. Die opstelling van Ajax? Waarom niet gewoon: 3-4-3 met Stekelenburg in het doel. Heitinga, Stam, Maduro achterin. Gabri, Roger, Sneijder en Perez op het middenveld en voorin Babel, Huntelaar en Leonardo.

Verder ben ik bezig in het boek van Kluun, Er Komt Een Vrouw Bij De Dokter. Over het verlies van zijn mooie vrouw die borstkanker heeft. Hun leven veranderd totaal. Heftig en ontroerend.


Morgen maar even verder bijpraten tijdens onze speciale Ladies Night Editie van De Koopavond!

Zuid
 
vrijdag, februari 09, 2007
  Vanavond...De Koopavond
En ook vanavond laat ze weer al haar letters aan ons zien, hier is onze enige echte eigen Leontine!!!

Pas op want hier volgt weer alarm!!! Als je naar De Koopavond luistert vergeet je dat je nog boodschappen had moeten doen op koopavond…

Vanavond vieren we weer een feestje op je radio, met in de showohohoh:

Natuurlijk P3 programmeur Waldo Volmer met de line-up voor het aankomende weekend.
De parkeerwachter van de Claxonate over de drukte in het stadje en maak je kennis met de genomineerde liedjes die POV-vertje kunnen worden…

Daarnaast actuele zaken als De Bandjesavond van de Duiventil en de opendag van het Regio College op Valentijnsdag.

Tenslotte ga je met een lach het weekend in door d’Koopavond’s Grandiosche Grappen & Grollen Grammofoon

Met een lekker fris en blij gevoel het weekend in? Luister dan gewoon even!

Zuid

 
woensdag, februari 07, 2007
  a balladeer - Robin II
Zo mooi weer!!
't POV-vertje bij Radio Purmerend is deze week van a balladeer...

Check de video


Zuid
 
vrijdag, februari 02, 2007
  Vanavond...De Koopavond!
Nu al kijk ik uit naar het radiofeestje van de vrijdagavond.
Als ik een blik werpt op de muziek die we gaan draaien, wordt ik helemaal blij… Super platen!!!


Ook bespreken we de actualiteit. Zo komt er een Purmerends 'lintje' voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. En organiseert de Duiventil het Bandjesfeest 2007 in P3 op 16 februari.

Natuurlijk nemen we ook contact op met de binnenstad, praat Waldo van P3 ons bij over de weekendprogrammering van het poppodium, krijg je een lekker en makkelijk recept voorgeschoteld en ga je met een lach het weekend in door d’Koopavond’s Grandiosche Grappen & Grollen Grammofoon. Ongetwijfeld nog veel meer…

Er is maar één plek waar je moet zijn vanavond tussen 6 en 9 uur. Bij ons, tijdens De Koopavond.

Zuid
 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM