Station Haag-Zuid
woensdag, mei 31, 2006
  Oranje sneeuw?!
Ook in Duitsland hebben ze last van het slechte weer. Het mag dan al wel bijna juni zijn, afgelopen nacht daalden de temperaturen in het Zwarte Woud tot onder het vriespunt.

Ook in Hinterzarten, waar het Nederlands elftal vanaf volgende week hun intrek nemen, was het winterweer voelbaar. Zo ligt er een pak sneeuw voor de deur van het hotel waar de selectie van Oranje gaat verblijven. En vielen er ook stevige hagelbuien.
Niet meteen ideale omstandigheden om een WK voor te bereiden. Gelukkig zijn de voorspellingen voor volgende week al wat gunstiger. Zo zouden de temperaturen stijgen en het zou het droger worden.

Worden vanaf 9 juni de winterspelen gehouden ofzo?

Het is 31 mei en de temperatuur was vanmiddag 12 graden! Waar is de zon? Ook in Nederland schijnt het dit weekend beter te worden, ongeveer 20 graden. Joepie!!!

Wouter
 
  Ga lekker zitten jongen...
Vandaag weer naar mijn haarvrienden in Amsterdam geweest. Ben en Peter waren in een opperbeste stemming en Peter leefde zich uit op mijn hoofd alsof het zijn lieve lust was.

Al sinds 1937 zit de kapperszaak in de nabijheid van hun voormalige etablissement aan de De Clerqstraat, namelijk de Da Costakade 34. Aangezien mijn opa en oma daar om de hoek geboren zijn vermoed ik dat hun ook wel eens kennis hebben gemaakt met deze bijzonder goede kapperszaak.

De koffie is vers en een uurtje gezelligheid is een pré. Peter knipt mij al geruime tijd en ik mag wel zeggen maar alle tevredenheid.

En? Hoe vind je het geworden?
Raymond
 
dinsdag, mei 30, 2006
  Ziek!
Dit las ik vanmorgen tijdens me ontbijt in de krant en het is echt ziek!!!
Verder wil ik er niets over kwijt...


Maar het is wel zo dat hoe meer mensen dit lezen, hoe groter de kans dat dit soort verschrikkingen vroegtijdig worden gestopt.

Wouter
 
  Studio Spaan
Afgelopen zondag even de dvd gekeken van Studio Spaan. Dit programma van de Vara hield tussen het EK in 2000 en het WK in 2002 de voetbalwereld in zijn greep.

Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten kroppen elke week in de huid van een talloze kopstukken uit de voetbalwereld.

o.a. Willem van Hanegem, Rinus Michels, Ronald Koeman, Harry van Raay en Jan Mulder werden door de twee geweldig neergezet.

Nu is er dus een dvd vanuit en dit is echt geweldig als je een beetje van voetbalhumor houdt. Jammer is wel dat een hoop dingen al gedateerd zijn, mij zou het leuk lijken als het duo tijdens het WK weer wat van zich laat horen...

P.S. ook Coken met Maradona is ook een aanrader.

Wouter
 
  Moe van hit!
Gisteren bleek dat James Blunt bij veel Engelse hun neus uit komt. Vandaag lees ik weer het volgende;

Het Amerikaanse duo Gnarls Barkley haalt haar wereldwijde hit ‘Crazy’ uit de omloop. De beide heren beweren simpelweg moe te zijn van het nummer. Een woordvoerder van de band laat de Britse krant Mirror weten: “ ‘Crazy’ deed het geweldig, maar we willen niet dat mensen er moe van worden. We trekken het nummer daarom terug.

”Met ‘Crazy’ schreef Gnarls Barkley overigens geschiedenis. Zo had de track de nummer 1 positie van de Britse hitlijst bereikt zonder dat er ooit één exemplaar van is verkocht in de winkel.

Afgelopen zaterdag heb ik het hele album van Gnarls Barkley gekocht en die valt me een beetje tegen eerlijk gezegd, 14 tracks met een totale speelduur van 37 minuten.
Maar 'Crazy' ken ik al een behoorlijk lange tijd en vind hem eigenlijk nog steeds te gek.

Maar goed, vanaf nu worden dus door de radiostations liedjes die je neus uitkomen van de zender gehaald of de artiest haalt deze gewoon zelf uit de winkel.

Goeie ontwikkeling!!!

Wouter
 
maandag, mei 29, 2006
  James Blunt komt de Engelse hun neus uit!!!
Het Engelse radiostation Essex FM draait voorlopig geen muziek meer van James Blunt. De regionale zender kwam tot het besluit na een uitspraak van de zanger. Hij zei dat mensen die genoeg krijgen van zijn liedjes naar een zender moeten luisteren die zijn muziek niet draait. Dit meldt de website Yahoo Music.

Veel Engelsen hebben de hits van James Blunt het afgelopen jaar te vaak gehoord, legt Essex FM-programmaleider Chris Cotton uit. "Wij hebben niks tegen James Blunt; we zijn zelfs blij dat hij zo succesvol is. Maar we hebben echt even genoeg van hem."

Ik heb dat op Nederlandse zenders ook vaak. Weer Simon Webbe met No Worries, weer Bob Sinclar met Love Generation, weer de Black Eyed Peas en vooral weer Shakira...

In de commerciële radio wereld wordt naar mijn mening niet snel genoeg gerouleerd en daarom luister ik bijvoorbeeld bijna niet meer naar Radio 538, omdat je gewoon weet dat het elke dag hetzelfde is. Ik wil nou niet gelijk zeggen dat wij in Nederland ook maar artiesten moeten boycotten, maar nummers helemaal kapot draaien stoort mij persoonlijk enorm.

En ik kan me voorstellen dat meer mensen dat hebben…

Wouter
 
zondag, mei 28, 2006
  Heeft iemand enig idee wie deze man is?
Vandaag werd er rond 14.50 uur bij mij thuis aangebeld. Een wat verdwaasde oudere man stond voor de deur, sprak wat verward in de Engelse taal en zag er beroerd uit. Ik heb de man binnengelaten en direct ging hij bij mij achter mijn piano zitten. Echt veel kwam er niet uit, maar ik hoorde wel dat hij musikaal was. Hij neuriede er zelfs bij.

Ik heb 112 gebeld en de politie was vrij snel ter plaatse. Tot op heden is het onbekend wie deze verdwaalde en verdwaasde man.

Heeft iemand enig idee?

Raymond
 
  Wham! komt terug na twintig jaar
Wham!, het Britse popduo uit de jaren tachtig, komt eenmalig terug. Voor de eerste maal sinds de opheffing van de groep in 1986 treden George Michael en Andrew Ridgeley samen op. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror.

De 42-jarige George Michael wil zijn 25 Live Tour opluisteren met een duet in het Wembley-stadion, de plaats waar de twee mannen voor het laatst samen zongen. Tijdens de tournee, die in september van start gaat, komen Michaels grootste hits aan bod. Ook Wham!-klassiekers passeren de revue. "Ik ga Andrew vragen of hij 'Last Christmas' met mij wil zingen", zegt George Michael. "Wij speelden dat nummer samen aan het einde van de sets in Wembley. Het zou fantastisch zijn om hetzelfde twintig jaar later te doen." De twee schoolvrienden scoorden hits met nummers als 'Wake me up before you go go', 'Wham rap' en 'Club Tropicana'. Na zijn Wham!-tijd werd George Michael een succesvol soloartiest. Hij heeft 85 miljoen platen verkocht. Ridgeley leeft teruggetrokken met zijn vrouw.


George Michael treedt begin november driemaal op in Nederland. Ik ga de 1ste show bijwonen...


It really gonna be great... It has to... voor 84 Euro...

Raymond
 
zaterdag, mei 27, 2006
  MC Brainwave te gast in Koffie-Zwart!
Vandaag ontvingen wij, tijdens het programma Koffie-Zwart tussen 09.00 en 12.00 uur op Radio Purmerend, niemand minder dan de Purmerendse Mike alias MC Brainwave. Wat een ontzettende gezellige en symphatieke gozer met een grote dosis humor. Wij spraken uitgebreid over zijn werk met DJ Glenn B, zijn werk als bewaker, pizzabezorger, het WK voetbal en zijn schoolperiode in Purmerend.

Als kleine jongen vanuit de Bijlmer gedropt in de Purmer-Noord en opgedroogd als MC kan hij, als bekende Purmerender, nagenoeg niet meer over straat.

Meer informatie over MC Brainwave vind je op www.feesjuh.nl

Volgende week weer een nieuwe gast in de show...

Vanaf 9 uur...

Op Radio Purmerend!

Raymond
 
donderdag, mei 25, 2006
  Never before has a man done so much with so little...
Howard Allen Stern (born January 12, 1954) is an American radio and TV personality, humorist and author. Stern currently hosts The Howard Stern Show four or five days (Monday-Thursday / Monday-Friday) a week on Sirius Satellite Radio.

In 1997 is de film 'Privat Parts' verschenen.

Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse 'Shock Jock' Howard Stern, die van een klein radiostation opklimt tot Amerika's populaire DJ. Deze route gaat niet zo makkelijk, aangezien zijn werkgever niet altijd even gelukkig is met de dingen die Stern in zijn shows uithaalt. Ook zijn relatie met zijn vrouw komt onder druk te staan als hij ook grapjes over zijn privéleven gaat maken.

Het is lachen, gieren en brullen geblazen met deze Amerikaan die uitgroeide van een geminachte sukkerl tot de 'Koning van de Media'.

Soon at Ray's Palace...

Kom je ook kijken?

Raymond
 
woensdag, mei 24, 2006
  Lekkere ballen...
Mijn ouders zijn vandaag terug gekomen van een welverdiende vakantie. Het is leuk om even bij te praten onder het genot van een balletje gehakt. Niemand maakt zulke lekkere ballen als mijn moeder...Samen met andijvie, aardappelen met jus en uiteraard toe... een heerlijke slagroom chocoladevla...

Welkom thuis pa & ma!!!

Raymond

 
dinsdag, mei 23, 2006
  De allernieuwste Godenzoon!
Sinds vandaag is hij van Ajax. George Ogararu (de naam is nog ff wennen).
Hij is een Roemeen, 26 jaar, rechtsback en de komende 4 jaar in Amsterdam te bewonderen.

In mij gedachte maak ik al een opstelling voor volgende seizoen...

-----------Stekelenburg-------------
Ogararu-Stam-Heitinga-Emanuelson
-------Davids---------Maduro------

--------------Sneijder---------------
---Rosales--Huntelaar--Rosenberg--

Bank: o.a. Vermalen, Perez, Babel, Grygera, Gentenaar en wie vergeet ik dan nog?

Dit team moet toch gewoon kampioen worden!!!

Wouter
 
  Sail on... Honey!
Mijn neefje Arthur belde mij van de week... Of ik zin heb om mee te gaan zeilen naar Engeland op een groot, zeewaardig, zeilschip... Via de Theems afmeren onder de Big Ben...

Uuuhhmmm...

OK!!!

Let's do it!!!

Raymond
 
  New Yorks #1 Hit Music Station ~ Z100
Z100 is het nummer 1 hitradiostation van New York City. Met zeer grote regalmaat luister ik naar de ochtendshow met Elvis Duran. Als het hier, bij ons, 12.00 uur is begint bij hun 'Morning Zoo'

The Morning Zoo is gevuld met leuke rubrieken zoals 'Stupid News' en 'Phone Tab' maar ook beroemde gasten schuiven aan tafel. Luitser maar eens via de stream naar Z100

Raymond
 
  I want to wake up in the city that never sleeps...
Start spreading the news; al lange tijd kriebelt er iets in mijn onderbuik. Het is die enorme behoefte om eens een bezoek te brengen aan ‘the city that never sleeps’ of te wel New York City. Sinds twee weken liggen de reisgidsen op de salontafel.

Het probleem is gewoon dat te veel kijk naar National Geographic, en dan voornamelijk ‘Air Crash Investigation’. Ik weet dat dit absoluut geen positieve bijdrage heeft aan het verwezenlijken van deze verlangens. Maar ik ga het toch gewoon doen…

Nu nog opzoek naar een goed adres om te slapen. Heeft iemand een idee? Ik wil 2 weken doorbrengen in NYC, ik wil cultuur snuiven, chillen in Central Park en de New Yorkers leren kennen. Tevens wil ik graag de Morning Zoo van Z100 bijwonen. Ik volg regelmatig deze ochtendshow van Elvis Duran.

Het lijkt mij een fantastische ervaring!

Raymond
 
  Ray on the Charlie
Afgelopen vrijdag had ik een bescheiden rol in de podcast van Adam Curry naar aanleiding van wat oude cassette's met uitzendingen van 'Curry & Van Inkel' en dan speciaal de boer van de heer A. C. Curry.

Als regelmatige luisteraar van de DSC via www.curry.com viel het mij op dat de koffie van de Senseo een grote bijdrage leverd aan Adam's oprispingen tijdens het presenteren van de show.

#391 Daily Source Code for Fri. May 19th 2006

Posted on Friday 19 May 2006

From The Curry Cottage, Guildford, UK

- Ray on the Charlie

bron: www.curry.com

Vanaf ongeveer 26:37 minuten...

"Last Wednesday. You were talking about all the burping and the Senseo. Actually you blamed it on the Senseo but, come on Adam, you know better than that.

Really dear Charlie listeners. Way back in the eighties, even before there were coffee machines, Adam hosted a radio show in Holland on Friday night with, well I think about 3 million listeners, he was already doing these thing on air.


It’s not new...

He’s just a boy with a big mouth...

Burping on air..."

Erg grappig om terug te horen!!!

check: Daily Source Code omstreeks de 26:37 min

Raymond
 
donderdag, mei 18, 2006
  Dennis had wel zin in het WK!
Meegevoerd in alle emoties gisteravond in het Stade de France in Parijs deed Dennis Bergkamp een opvallende uitspraak. De 37-jarige Kunstenaar liet tegenover de Nederlandse pers (NOS) weten best met Oranje naar het WK te willen als Marco van Basten hem zou hebben benaderd voor een uitverkiezing.

"Het is logsich dat je de laatste maanden graag aan voetbal wil toekomen. Dan denk je op dat moment: dat had niet slecht geweest", aldus Bergkamp die de vraag bij wijze van een hypothese kreeg voorgeschoteld. Toch relativeerde The Iceman zijn mooie gedachte: "Je moet natuurlijk realistisch zijn. Er zijn er een heleboel in vorm en die het meer zouden verdienen dan ik.''

Dennis Bergkamp debuteerde in 1986 op 17-jarige leeftijd bij Ajax in het betaalde voetbal. Vervolgens vertrok onze landgenoot in 1993 richting Internazionale om in 1995 neer te strijken in Londen bij Arsenal.

Gisteravond verbleef de immens populaire Gunner de hele wedstrijd in de finale van de Champions League op de bank; manager Arsene Wenger liet Bergkamp in wat zijn laatste offciële wedstrijd had kunnen worden niet invallen.

Die Wenger heb ik altijd al een eikel gevonden, maar Dennis had van mij zeker mee naar Duitsland gemogen. Eén geniale actie is genoeg om in de finale van Brazilië te winnen...

Wouter
 
  Actie op het station!
Rustig maar mensen!!!

Ik ben nog actief op Station Haag-Zuid. De afgelopen dagen even geen tijd gehad om te loggen, zoals Raymond onlangs ook weinig tijd had.

Ik zal jullie als trouwen lezers van deze log niet meer zo lang laten wachten in het vervolg.

Wouter
 
zondag, mei 14, 2006
  Klaas-Jan Huntelaar niet naar WK
Marco van Basten heeft de WK-selectie van Nederland vrijgegeven. De bondscoach laat spits Klaas-Jan Huntelaar thuis.

Doel: Van der Sar (Manchester United), Timmer (AZ), Stekelenburg (Ajax) Verdediging: Jaliens, Mathijsen, De Cler (allen AZ), Boulahrouz (HSV), Kromkamp (Liverpool), Ooijer (PSV), v. Bronckhorst (Barcelona), Heitinga (Ajax) Middenveld: Landzaat (AZ), Cocu (PSV), Maduro, Sneijder (beiden Ajax), v. Bommel (FC Barcelona), Van der Vaart (HSV) Aanval: Vennegoor of Hesselink (PSV), Van Nistelrooij (Manchester United), Robben (Chelsea), Van Persie (Arsenal), Kuijt (Feyenoord), Babel (Ajax)

Opvallendste afwezige in Van Bastens WK-keurkorps is Klaas-Jan Huntelaar.

"Huntelaar is een goede spits, zowel bij Heerenveen als bij Ajax. Hij heeft een goede indruk gemaakt tijdens de stage. Hij heeft de pech dat wij, de technische staf, via deze methode selecteerden. We hebben vanaf het begin aangegeven dat we liever niet vier spitsen meenemen. Het is een vrolijke, leuke, evenwichtige jongen. Hij is nog jong en kan zich nog verder ontwikkelen", aldus Van Basten.

Wat zal Klaas balen zeg...

Sterkte!

Raymond
 
  Station Haag-Zuid met sluiten bedreigd...
Het meest gebruikte station van de wereld, Station Haag-Zuid, wordt met sluiting bedreigd.

Mededirecteur Wouter Z. te P. wijst op artikel 156, lid 3, sub 5 onder c van het contract Kamer van Koophandel van de NS, waarin hij doelt op het uitblijven van frequente logs. Het zou voor Wouter de reden zijn dit station op te heffen.

Duizende jaren geleden ontdekte de eerste mens hoe hij vuur kon maken. Hij is waarschijnlijk verbrand door zijn medemensen. Hij was een boosdoener; een piraat

Door alle eeuwen heen zijn er mensen geweest die de stoot gaven tot nieuwe ontwikkelingen. met als enig wapen hun denkvermogen en creativiteit. Het antwoord daarop was altijd hetzelfde... haat en afgunst. Ieder nieuw idee of ontwikkeling wordt aangevochten door een groep mensen die streven naar behoudenheid en machtsconcentratie.

Het vliegtuig was onmogelijk; narcose zondig; ruimtevaart godslastering.

Station Haag-Zuid een misdaad?

Mensen hebben vuur, stroom en elektriciteit bedwongen. Oceanen overgestoken in een zeilboot, vliegtuigen en stuwdammen gebouwd. De aarde kunnen verlaten door hun denkvermogen, creativiteit en wilskracht.

Station Haag-Zuid is opgebouwd door een aantal idealisten

Het is aan u als gebruiker van het station met gevoel voor rechtvaardigheid daar een antwoord op te vinden.

Als Station Haag-Zuid moet sluiten dan sterft er ook een beetje de democratie in Nederland.

Dat spijt mij... voor Nederland!!!

Raymond
 
  The Da Vinci Code: Tom Hanks in Guinness Book
Tom Hanks krijgt een vermelding in het Guinness Book of Records.

De 49 jarige Hanks wordt in het recordboek opgenomen omdat hij tussen 1998 en 2002 meespeelde in zeven films op rij die meer dan 100 miljoen dollar in het laadje brachten. De reeks begint met Saving Private Ryan (216,5 miljoen dollar) uit 1998 en eindigt met Catch Me If You Can uit 2002 (164,6 miljoen).

In totaal kwamen 11 films met Tom Hanks boven de grens van 100 miljoen dollar uit. Binnenkort komt daar ongetwijfeld weer een film bij, als De Da Vinci Code in de bioscoop verschijnt. Ook daarin speelt de tweevoudig Oscarwinnaar de hoofdrol.

Ik heb het boek al geruime tijd liggen...

Ben er nog niet aan toegekomen...

Raymond
 
  V-Radio kick-off
Hits en Kneiters! Dat is de slogan van V-Radio, het internetradiostation van de Veronica Radioschool dat vrijdagmiddag officieel is geopend.

Gerard Ekdom verzorgde de aftrap van het webkanaal waar leden van de opleiding zelf programma's kunnen maken. Veronica heeft hoge verwachtingen van het station en hoopt dat het een kweekvijver wordt voor nieuw radiotalent.

Luister hier: V-Radio

Raymond
 
woensdag, mei 10, 2006
  Ajax ontslaat Blind
Wat al lang verwacht werd is gebeurt. Danny Blind is ontslagen als trainer-coach van Ajax.

Ik als Ajacied vind het ook niet netjes zoals het bestuur met Danny is omgegaan. Maar als je naar het hele seizoen kijkt, was het voetbal gewoon dramatisch. Wel ben ik blij dat aan het einde nog goede resultaten zijn gehaald.


De naam van Henk Ten Cate wordt al weken genoemd als opvolger en natuurlijk komt Henk ook naar Amsterdam. Hij wil alleen nog even wachten, want zijn huidige club Barcelona speelt op 17 mei nog een vrij belangrijke wedstrijd, de finale van de Champions League tegen Arsenal.

Edgar Davids wil en mag inmiddels vertrekken bij Tottenham Hotspur en ook dat is vrijwel zeker. Davids draagt volgend seizoen het rood-wit van Ajax.

Wouter
 
dinsdag, mei 09, 2006
  Tipje voor het puistje!
Ons reettejong, Puistje, Mark Koster is een jong radiotalent.

Maar Mark, zo moet het dus niet...

Wouter
 
  A Balladeer!
Het is me weer overkomen...

Ik ben opnieuw verliefd geworden op een liedje...

Swim With Sam is de prachtige nieuwe single van A Balladeer. Het bandje stond in voorprogamma's van Saybia en Silkstone en lijken nu door te breken.

En weet je wat nou zo leuk is? Ze komen gewoon uit Nederland.
Van dit Amsterdamse bandje gaan we nog veel horen... POV-vertje volgende week?

Klik hier om een klein stukje te luisteren

Wouter
 
  3x George
De concerten die George Michael gaat geven in Nederland verkopen goed. Op 1 en 2 november is zijn show uitverkocht en daarom komt er nu ook op 4 november een derde concert.

De verkoop begon vanmorgen om 10.00 uur en is nog niet helemaal uitverkocht, maar dat zal wel goed komen.

Dat wordt een week lang je veters niet strikken in Rotterdam...

Wouter
 
  Mooi weer!
Vanwege het mooie weer en gewoon ook door de drukte is het een beetje rustig hier...

Wouter
 
vrijdag, mei 05, 2006
  5 mei...vandaag vieren we onze vrijheid!
Op 5 mei 1945 kwamen de Canadese generaal Charles Foulkes en de Duitse opperbevelhebber Johannes Blaskowitz de capitulatie mondeling overeen in Hotel De Wereld in Wageningen. Een dag later werd de capitulatie getekend in de naast het hotel gelegen aula van de Landbouwuniversiteit. Zowel het Canadian War Museum in Ottawa als De Casteelse Poort in Wageningen menen de pen te bezitten waarmee Foulkes tekende.
Na de bevrijding in 1945 werd bepaald dat bevrijdingsdag om de vijf jaren gevierd zou worden.


Pas in 1990 werd de datum van 5 mei uitgeroepen tot een nationale feestdag, waarop jaarlijks de bevrijding van het Nederlandse koninkrijk in 1945 van de Duitse en Japanse bezetting wordt herdacht en gevierd. In 1999 werd 15 augustus, de dag van de Japanse capitulatie in 1945, tevens een dag waarop uitgebreid gevlagd mag worden.

Een en ander betekent echter niet, dat 5 mei automatisch een vrije dag is. De Nederlandse regering heeft bepaald dat werknemers en werkgevers zelf een regeling moeten treffen. Dit is terug te vinden in Staatscourant 190, 1 oktober 1990.
5 mei als nationale feestdag is ook vastgelegd in de Algemene Termijnenwet.

Werknemers in het bedrijfsleven hebben op 5 mei een vrije dag als dit in de cao is afgesproken. Als dit niet is afgesproken of als de bedrijfstak geen cao heeft, beslist de werkgever over wel of geen betaald vrij.
Personeel in (rijks)overheidsdienst heeft voor zover dit in de cao is opgenomen en de dienst het toelaat op 5 mei een vrije dag.

Semi-overheden volgen dit voorbeeld zoveel mogelijk. De kantoren van de Nederlandsche Bank zijn gesloten. Dit betekent dat er geen bankbiljetten kunnen worden ingewisseld.
 
  Platina konijntje!!!
Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus
Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus
Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus
En hij zoemde heen en weer
Oh lief klein konijntje
Oh lief klein konijntje
Oh lief klein konijntje
Had een vliegje op zijn neus

zucht... Na Schnappi weer een muzikale hoogvlieger...

Wouter
 
dinsdag, mei 02, 2006
  Blind voelt bui hangen

Danny Blind lijkt de moed te hebben opgegeven. De Ajax-trainer denkt zeker te weten dat hij volgende week het veld moet ruimen.

“Het is over, dat weet ik echt zeker”, treurde Blind. “Ik heb daar voldoende aanwijzingen voor. Eigenlijk wist ik zes weken geleden al dat het gebeurd was, maar nu zijn bij mij ook de laatste twijfels weg. Nog twee wedstrijden en het is voorbij. Hoe jammer dat ook is.”Toch zou Blind naar eigen zeggen kunnen leven met een eventueel ontslag. "De prestaties waren namelijk niet goed. Daar moet je heel eerlijk in zijn.

Ik vind het wel jammer dat de clubleiding van Ajax het op deze manier speelt. Dit is niet netjes. Ze hadden het veel eerlijker moeten spelen. Ik ben al 21 jaar Ajacied maar moet nu toch goed nadenken of ik volgend seizoen in een andere functie bij deze club wil werken."Blind, die nog tot de volgende zomer in de Amsterdam Arena op de loonlijst staat, heeft officieel nog niets gehoord van de leiding van Ajax.

'Belachelijk zoals het Ajax bestuur met Danny omgaat!!!'

Wouter
 
  Door de verleiding opgelicht
Ongelofelijk wat mij is overkomen afgelopen week. Ik ben getuige geweest van de nieuwste manier waarop je beroofd kunt worden. Vertel het vooral verder, want een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

Op de parkeerplaats bij de Albert Heijn kwamen 2 jonge meisjes, met alles erop en eraan, van ongeveer 18 jaar op mijn auto af. Terwijl één van de meisjes mijn ramen begint te wassen, kwam de andere naar me toe en begon tegen me te praten. Ze boog voorover waarbij haar borsten bijna uit haar T-shirt vielen. Onmogelijk om daar niet naar te kijken. Toen ik ze wilde bedanken en geld wou geven voor het ramenwassen, vroegen ze of ik hen naar de parkeerplaats van een andere supermarkt kon brengen. Onderweg begonnen ze eerst onderlinge sexspelletjes op de achterbank. Na een tijdje kruipt er eentje naast me en geeft me een geweldige massage.

maar... pas op: ondertussen steelt de tweede me portefeuille. Waar ze die vandaan haalt, is een tweede... Mij is het vorige week maandag, dinsdag, woensdag en donderdag overkomen.
Vrijdag kon ik helaas niet...

Wouter
 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM