Station Haag-Zuid
dinsdag, juli 29, 2008
  De muziek van je leven
Weet je nog onze eerste kus, dat was tijdens dat enne liedje…Herkenbaar?
Op Yamelo.com kan je jouw leven op datum rangschikken met videoclips en je speciale momenten bij de clipjes zetten.

Zuid
 
zondag, juli 27, 2008
  Adam Curry's Ray On The Charlie "The Welcome Back From Vacation Edition"
Tijd voor een nieuwe aflevering van "Ray On The Charlie" die Adam Curry 21 juli j.l. draaide in zijn Amerikaanse podcast "The Daily Source Code".

Adam was een weekje op vakantie geweest naar St. Raphael (Fr.). Het probleem van de "D" in de naam van de show werd besproken en doe ik hem een suggestie voor een nieuw item in zijn podcast.

So.. Check it out!!!

Discover Simple, Private Sharing at Drop.io


Haag
 
woensdag, juli 23, 2008
  Tour 2008 LIVE: Naar Alpe d'Huez

Zuid
 
dinsdag, juli 22, 2008
  Na regen komt zonneschijn
Geen echte zomerhit vanwege de regen? Speciaal voor de Nederlandse zomer is hier 'After The Rain'.

Vroeger was er trouwens al een zeer bekend duo met deze boodschap
...

Ohja:
Zuid
 
  Als ik langs zo'n ding kom denk ik wel eens... Hij zal er maar afvliegen!



Haag
 
  De Tour 2008: Augustyn duikt in ravijn
De Zuid-Afrikaanse renner John-Lee Augustyn beleefde dinsdag angstige momenten in de zestiende etappe van de Ronde van Frankrijk.

De renner van Barloworld was als eerste boven bij de beklimming van de Cime de la Bonnette-Restefond, maar vloog vlak daarna uit bocht. Hij gleed van de berg af, maar kon met wat hulp via de steile grindwand ongedeerd omhoog klimmen. Zijn fiets was hij kwijt.


Zuid
 
zondag, juli 20, 2008
  De Tour 2008 LIVE

Zuid
 
vrijdag, juli 18, 2008
  We Love The 90’s


Zuid
 
donderdag, juli 17, 2008
  (Teen)slippers slopen je voeten
Vooral nu in de zomer loop ik er graag op. Maar blijkbaar maken ze me voeten kapot! Ik merk er nog niks van… Jullie misschien?

Zuid
 
dinsdag, juli 15, 2008
  Dekker mocht van Menchov niet mee naar de Tour
De Russische kopman van de Rabobank, Denis Menchov, is de reden dat Thomas Dekker niet mee mocht naar de Tour de France.

Twee soigneurs van de Nederlandse wielerformatie meldden tegenover Revu dat Menchov zijn veto uitsprak over de tourdeelname van Dekker. Maar volgens de leiding van de Rabobank-ploeg was vormverlies de reden voor de absentie van Dekker. Nu blijkt dat Menchov bang zou zijn dat Dekker zijn kopmanschap zou proberen te ondermijnen en overnemen, zoals dat vorig jaar tijdens de Tour ook gebeurde toen Michael Rasmussen er in het algemeen klassement beter voor stond dan de Rus.

Persvoorlichter Luuc Eisenga van de wielerploeg heeft de berichten inmiddels ontkent: ‘Complete onzin. De ploegleiding selecteert, niet Menchov. Dit bericht moet je niet geloven.’

Haag
 
maandag, juli 14, 2008
  Adam Curry's "Ray On The Charlie" - 20080528
Regelmatig maak ik items voor de podcast van Adam Curry. Soms maak ik een screenshot als illustratie bij zijn show, soms draag ik hem een te gekke plaat aan en soms laat ik mijn creativiteit de vrije loop in het item "Ray On The Charlie".

Ik heb inmiddels een manier gevonden om ze op deze weblog te zetten en ik zal regelmatig nieuwe "airchecks" hier plaatsen. Stay tuned!

Haag


drop.io: simple private sharing
 
maandag, juli 07, 2008
  New Zool
Deze brengen me de komende tijd waar ik wezen moet.

Zuid
 
  Zingen, Dansen, Stelen
The Remedy was een paar jaar terug mijn eerste kennismaking met het fenomeen Jason Mraz. “Deze man heeft toekomst”, dacht ik. Vervolgens werd het bijzonder lang stil rond de singer/songwriter. Gelukkig kwam mijn voorspelling toch uit want een paar maanden terug verscheen ineens een geweldig singeltje van Jason in Nederland, I’m Yours. Hoewel de zomer pas net begonnen is (zie kalender, niet buiten) is het liedje maanden later nog altijd de perfecte hangmatplaat. Vanmiddag is het er eindelijk van gekomen, zijn album We Sing, We Dance, We Steal Things staat nu op repeat en straks in mijn platenkast. Met als voorlopige favoriet track 4: Butterfly. Leuke tracks zijn trouwens ook de duetten van Jason met Colbie Caillat en James Morrison.

Zuid
 
zaterdag, juli 05, 2008
  Valverde oppermachtig
Favoriet voor eindzege pakt het geel al in 1ste etape.
Haag
 
  De zomer begint met de start van de Tour
Vandaag begint de 95e editie van de Tour De France. Op 5 juli starten de renners in Brest (Bretagne) en op 27 juli is de finish in Parijs.
Lekker voor de buis met een goed glas Franse wijn en stokbrood met Boursin.

De zomer is begonnen!!!

Haag
 
vrijdag, juli 04, 2008
  Tourverslaggever Jacques Chapel (62) overleden
Sportverslaggever Jacques Chapel is op 62-jarige leeftijd overleden. Hij was al langere tijd ernstig ziek.

Chapel verzorgde met zijn kenmerkende stemgeluid jarenlang namens de NOS het radiocommentaar bij de Tour De France. Chapel maakte liefst 28 jaar deel uit van de Tour-karavaan.

Zuid
 
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM