Station Haag-Zuid
woensdag, oktober 10, 2007
  Ajax - Geen gezicht!
Lang heb ik het aangekeken en het op me laten inwerken, niks gezegd, alleen geluisterd.
Mijn club, verliest zijn gezicht in Europa terwijl ‘Het Gezicht’ juist het wapen van de club is…


Ajax Amsterdam is in crisis. Henk Ten Cate is weg! Lekker is dat, Henkie is namelijk de man die Markus Rosenberg (Eén van de beste spelers van het seizoen 2005-2006) en Kenneth Perez wegstuurde. Perez ging naar de concurrent en daar doet hij het heel aardig in een Wesley Sneijder rol. Albert Luque moet die rol bij Ajax invullen, hij verdient ruim 2 miljoen per jaar en speelde tot nu toe tegen Groningen, Heracles en VVV, maar richt zich gelukkig op NEC op 20 oktober. Ajax heeft bijna 50 miljoen euro gecasht voor Ryan Babel, Wesley Sneijder en Tom De Mul, hiervoor had Modric toch wel gehaald kunnen worden? De geweldige nummer 10 van Dinamo Zagreb. En Alves van Heerenveen, die kan ook achter Huntelaar spelen. Helaas, de td Martin van Geel en Henkie haalde Colin, Delorge, Rommedahl, Bakircioglu en Urzaiz. Voorlopig staan de miljoenen niet op het veld. Het Ajax van nu is gevormd door een trainer die slechts 15 maanden de baas was. En de interim-trainer Adrie Koster moet met een zeer matig elftal door. Ajax wil heel graag kampioen van Nederland worden. Een kampioenschap is nodig voor Ajax en het lijkt met fantastisch, maar dan spelen we volgend jaar Champions League!!! 6 wedstrijden tegen betere tegenstanders dan FC Kopenhagen, Slavia Praag en Dinamo Zagreb.

Ik ben zo bang voor 6 wedstrijden 0 punten…

De nieuwe trainer moet Marco van Basten worden! Hij heeft aantrekkingskracht op heel veel spelers in de wereld. Dus ook op de toppers en supertalenten. Werken met Van Basten, zelfs Zlatan Ibrahimovic zou het dol graag ooit willen. Met Oranje haalt hij geweldige resultaten en dat is wat Ajax nodig heeft, geweldige resultaten!

Zuid
 
Reacties:
spijker op zn kop!
 
ja dat zijn de feiten! Ajax zit in een dip en wij maar lachen om dat feyenoord van vorig jaar. Nou wij staan er nu hetzelfde voor. Slechte inkopen een slecht beleid en nog is een bestuur die de balluh verstand heeft van voetbal (jaake!). Maarja wie zijn de supporters nou die zijn er toch alleen om geld in te leveren... en ze blijven hun club toch wel steunen... nou we zijn het zat!.. haha eerst ook maar is die jaake en fonteijn opruimen pff wat die nou doen bij ajax! maja die houden lekker vol en doen wat ze willen doen... geld verdienen en met het voetbal zelf niks doen... martin kan het nog wel redden voor ajax maar krijgt de poen niet voor goede spelers... daarom zitten we met zo'n kutspeler als collin! die er geen hol van bakt en in zob 3 misschien mijn positie kan innemen...als hij zin heeft daar zit hij wel goed niet bij ajax... delorge jaaa ok! aardige speler maar niet voor ajax... meer nec ofzo. Dan heb je nog kennedy onze kale knakker al vind hij een paar sprieten toch erg sexy. Hij heeft geen indruk op mij gemaakt..en ja nu geblesseerd..dus zeg er verder nog niks over... bij Twente was hij top... mmm onze Dennis! de man die het moeilijk vind om een corner op de stip te mikken wat een drama deze vent... soms te vertrouwt op ze snelheid dat hij de bal 6 meter voor zich uitspeelt en dan een voorzet jaaa komt hij nog niet bij de eerste paal krijgt... dan onze spanjaarden jaaa onze stormram (zo wordt hij altijd genoemd bij de nos) bakt er tot nu toe bar weinig van..bij ajax tegen slavia werd hij vierkant uitgelachen om zijn trage loopje.. nou als dat het niveau is van ajax kan ik er ook nog wel in dacht ik... en dan ons groot geldverdiener niet te vergeten de man met het super harde schot.. en die ff ruzies in de kleedkamer zorgt! 2.2 miljoen per jaar.. ik kan het best begrijpen eigenlijk hij komt transfervrij! dus geen kosten en dus kost hij maar ja ong 7 miljoen voor 3 jaar! koopje toch!! zo dat waren alle spelers die kwamen nu de speler die vertrokken.. perez!! ow ow ow wat laat hij ons zien dat hij kan voetballen.. ga er verder niet op in.. sneijder ja was te verwachten 27 mil is heel veel geld maar zeg voortaan gewoon eerlijk dat je weg gaat en hou ons niet voor de gek.. Babel ja ik vond het nooit een topper scoorde weinig maar hield wel weer 2 a 3 man bezig.. Liverpool is wel een leuk team voor hem en ben blij voor hem... de Lul! ja weg fijn strik erom mooiii... dat waren ze wel zo ongeveer. ownee onze Olaf whaha nou als ik daar over moet beginnen.. dus conclusie ajax heeft een slecht elftal. mislopen de champions league fucking #$#%#@$###@ en stoomt af op een rampjaar... of is het onze Koster die het gaat doen voor ons.. laten we het hopen.. en vooral hopen dat de winterstop snel nadert. Inkopen doen en nu goed g.v.d

zo ben weer op adem!

later edjuh!
 
tsja, hier heb ik niets meer aan toe te voegen
 
IK DENK DAT V BASTEN NIET DEZE PUINHOOP KOMT EN WIL OPRUIMEN! AJAX GAAT FALLIET!!!
 
LOUIS VAN GAAL KLAAR!!!!
 
Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM