Station Haag-Zuid
maandag, juni 14, 2010
  WK2010 - 02
De kop is eraf voor Oranje in Zuid-Afrika. Half Nederland zat voor de buis. Ik heb alleen een postbode voorbij zien fietsen, maar gelukkig had hij wel een oranje-zwart shirt aan.

Ideaal trouwens dat die gasten al om half 2 aan de wedstrijd begonnen, want ik voelde toch de hele ochtend spanning. Spanning ook bij onze jongens, want het was niet het Oranje zoals we die zagen tijdens de laatste drie oefenwedstrijden. De hoogte, het droge gras en natuurlijk de Vuvuzela’s zorgde voor een wat saaie eerste wedstrijd op het WK van ons. De wedstrijden tegen Japan en Kameroen spelen we gelukkig op zeeniveau en wellicht is de Vuvuzela dan verboden in de stadions. Elia trouwens in de basis zolang Robben geblesseerd is, Bert.

Gisteravond heeft Duitsland het goed gedaan tegen Australië. De coach van de Duitsers heeft inmiddels de bijnaam Van Low, want je zag dat ze een beetje speelde als het Bayern Munchen van Van Gaal. De Duitsers zijn absoluut een kanshebber, maar ik kijk uit naar morgen als Brazilië in actie komt en woensdag komt mijn favoriet eindelijk het veld op: Spanje.

Straks Italië, altijd een ploeg om rekening mee te houden.

Prettige wedstrijd


Zuid
 
Reacties: Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM