Station Haag-Zuid
dinsdag, augustus 29, 2006
  De Gouden RadioRing 2006
Op vrijdag 20 oktober aanstaande wordt, naast de vertrouwde TelevisierRing, tijdens een feestellijke uitzending van het programma Schiffers.FM op Radio 2, de allereerste RadioRing uitgereikt. De publieksprijs voor de radio...

Net als bij de Televizier-Ring zijn er vier categorieën: De RadioRing voor beste radioprogramma, De Zilveren Radioster Man voor beste presentator, De Zilveren Radioster Vrouw voor beste presentatrice en Het Gouden Radio-Oortje voor het radio-evenement van het jaar.

De stemming verloopt volgens hetzelfde procédé als de Televizier-Ring verkiezingen. De stemprocedure gaat via de website Televizier.nl en start 29 augustus om 12.00 uur en duurt tot en met dinsdag 26 september 12.00 uur.

Wat een ontzettend leuk initiatief van mijn oud 3FM-collega Roeland van Zeijst. Vanaf dit moment kan je dus gaan stemmen.

pppffff...dat wordt nog lastig, kiezen tussen al die leuke radioprogramma's en al die goede deejay's!!!

Raymond
 
Reacties:
Ik stem dj Gerard Ekdom en programma Arbeidsvitaminen! Gerard is niet alleen grappig en leuk om naar de luisteren 's ochtends en 's nachts maar hij heeft bijzonder veel verstand van muziek en weet volgens mij alles! En met de Arbeidsvitaminen begint mijn werkdag altijd super.
 
Eindelijk een leuke radioprijs! Wel moeilijk hoor want er is zoveel keuze...
 
Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage
De weblog van Raymond Hagedoorn & Wouter Zuidewind

  • Haag
  • Zuid
  • Op Bezoek Bij 3FM ~ Filmpje
  • Op Bezoek Bij 3FM